Όλα περιστρέφονται γύρω από τα διοικητικά

Όλα περιστρέφονται γύρω από τα διοικητικά

Οι οικονομικές δυσκολίες απόρροια... αστοχιών της διοίκησης εδώ και αρκετά χρόνια είναι στο επίκεντρο στον ΑΠΟΕΛ.

Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να βρουν τη φόρμουλα και να συνεχίσουν στο ίδιο μοντέλο: ισχυρή ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους και προσπάθεια μείωσης χρέους.

Για να γίνει κατορθωτό αυτό το σχέδιο με τα σημερινά δεδομένα, θα χρειαστεί να βρεθούν οι οικονομικοί πόροι για να μπορέσει η ομάδα να μην περιέλθει σε δεινή θέση.

Οικονομικοί παράγοντες έδειξαν την πρόθεση να εμπλακούν στα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ, τη στιγμή που οι επείγουσες οικονομικές υποχρεώσεις αποτελούν μεγάλο εμπόδιο για την ομαλή λειτουργία της ομάδας.

Παράλληλα ο Πρόδρομος Πετρίδης με πρωτοβουλίες επιδιώκει να βρει τις καλύτερες λύσεις και αναλόγως των εξελίξεων οι μετόχοι αλλά και ο κόσμος της ομάδας ευρύτερα θα μάθει τι μέλλει γενέσθαι.

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΝΕΟΤΕΡΟ: Συμφώνησε και ετοιμάζεται να ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ο Άνχελ Γκαρθία!

ΝΕΟΤΕΡΟ: Συμφώνησε και ετοιμάζεται να ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ο Άνχελ Γκαρθία!

Ο Άνχελ Γκαρθία βρίσκεται ένα βήμα πριν φορέσει τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, καθώς οι επαφές των δύο πλευρών έχουν καταλήξει σε οριστική συμφωνία και απομένουν πλέον μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.