Διαβάστε όλα όσα είπε ο Αλεξέι Σπιλέφσκι μετά τη νίκη του Άρη επί του ΑΠΟΕΛ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
Στην Cytavision:
«Αυτό που μετρά είναι πως να παίρνουμε το αποτέλεσμα. Κερδίσαμε ξανά τους περσινούς πρωταθλητές και είναι σημαντικό. Οι ποδοσφαιριστές μου έδειξαν χαρακτήρα. Δεν ήταν εύκολο σήμερα, είχαμε κάποιους ποδοσφαιριστές άρρωστους».
Στην διάσκεψη τύπου:
«Θα ήθελα να ξεκινήσω εκφράζοντας τα συλλυπητήρια μου για τον χαμό του Γενικού Διευθυντή της ΑΕΚ, δεν τον γνώριζα αλλά είναι μια δυσάρεστη είδηση για ένα άνθρωπο του ποδοσφαίρου.
Είμαι πολύ ικανοποιημένος, καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και είναι κάτι πολύ σημαντικό. Θα έπρεπε να πετύχουμε και άλλα γκολ, είναι μα δίκαιη νίκη. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, αρκετοί ποδοσφαιριστές προσβλήθηκαν από ιό και έμειναν από δυνάμεις στο ημίχρονο».
Συμφωνεί πως η ομάδα παρουσιάζεται πιο ώριμοι σε σχέση με την σεζόν που κατέκτησε το πρωτάθλημα, 2022/2023;
«Κοιτάζοντας πίσω σε εκείνη την ομάδα, ήταν φανταστική αλλά τώρα υπάρχει περισσότερη ποιότητα στην ομάδα. Δείχνουν πιο έμπειροι επειδή είναι αρκετά χρόνια μαζί μας αλλά και ποδοσφαιριστές που επιστρέφουν γρήγορα. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Ο στόχος τώρα είναι να εξασφαλίσουμε μια θέση στη Ευρώπη τερματίζοντας στην τριάδα, αφού είναι κάτι που μας έλειψε. Υπάρχει αρκετός δρόμος πρέπει ακόμη και πρέπει να μείνουμε ταπεινοί».
Ο Πάμπλο Γκαρσία βρίσκεται ως γνωστό από την Παρασκευή (27/06) στην Κύπρο και είναι πανέτοιμος για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, το οποίο για τον ίδιο αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση και είναι αποφασισμένος να πετύχει παρά τις δυσκολίες.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
29/06 @ 16:41
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΛ και του Απόλλωνα, βρίσκεται ο Πορτογάλος αριστερός εξτρέμ, Ενρίκε Περέιρα, σύμφωνα με ανάρτηση στο X-Twitter από τον λογαριασμό «Hora do Mercado»
28/06 @ 15:07
Ο Βαλεντίνος Σιέλης, μέσω social media ενημερώνει ότι αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο.
28/06 @ 12:40
Ενημέρωση από την Ομόνοια για την μεταγραφή του Ανδρέα Νικολάου στην Ομόνοια Αραδίππου.
27/06 @ 15:42
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «ΔΩΔΕΚΑ ΣΤΑ ΣΠΟΡ» του supersport104 με τον Μάκη Νικολάου και Μαρίνα Αργυρού ήταν ο Γιάννος Ιωάννου.
27/06 @ 13:22
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Γιάννης Ιωάννου.
27/06 @ 12:56
Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 23 Ιουνίου 2025 , η Εκτακτη Γενική Εκλογική Συνέλευση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) κατά την οποία εξέλεξε τον Πρόεδρο Χάρη Λοϊζίδη μετά την παραίτηση του Γιώργου Κούμα. Ο Χάρης Λοϊζιδης αποτελεί τον 13ο Πρόεδρο της ΚΟΠ από την ίδρυση της. Μεγάλες προσωπικότητες υπηρέτησαν το Κυπριακό Ποδόσφαιρο , το οποίο πέρασε μέσα από συμπληγάδες , τεράστια προβλήματα, συγκρούσεις , πραξικόπημα, εισβολή….
BEST OF THEMASPORTS