Η ήττα από την Καρμιώτισσα ήταν ένα μεγάλο πισωγύρισμα για την ΑΕΛ η οποία θέλει μόνο νίκη σήμερα κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ομάδα του Μάριου Νικολάου βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση καθώς είναι 11η , στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη και αυτό μόνο αντάξιο της ιστορίας της δεν είναι.
Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού θα έχουν δύσκολο έργο κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου σήμερα, καθώς στα περιστέρια η ψυχολογία είναι στα ύψη και σίγουρα για την ΑΕΛ δεν είναι θετικό που παίζει αυτή την περίοδο με την Ομόνοια Αραδίππου.
Στα αγωνιστικά νέα για τον Κύπριο τεχνικό επιστρέφουν Μάμας, Γκλάσβιτς και Στόλνικ. Εκτός οι Στρούμια και Γερολέμου.
Πιθανή εντεκάδα είναι οι Μπράγκα, Φιλιωτης, Κονσταντίνι, Ουεντραόγκο, Νεοφύτου, Σινκ, Μάμας, Γκλάσβιτς, Λεσοβόϊ, Ζε Τουρμπο, Τρισκόφσκι
Ο Απόλλωνας παίζει το αγώνα της χρονιάς απόψε και θέλει να πετύχει την ανατροπή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
07/05 @ 11:15
Η ΑΕΛ ανακοινώνει τα εισιτήρια του αγώνα με την Καρμιώτισσα
05/05 @ 23:55
Στην εκπομπή GOAL N’ ROLL μίλησε ο προπονητής της ΑΕΛ, Μάριος Νικολάου ο οποίος αναφέρθηκε και στη μη συνεχίσει της συνεργασίας των δυο πλευρών.
04/05 @ 15:14
Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Δανιήλ Λεσοβόι, έκανε μία καταπληκτική ενέργεια στο χθεσινό ματς με αντίπαλο τον Εθνικό που δείχνει την κλάση του...
03/05 @ 19:18
Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ, Μάριος Νικολάου, μετά το τέλος του αγώνα στο Δασάκι με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας, για την 6η αγωνιστική των πλέι-άουτ.
03/05 @ 15:38
Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής της ΑΕΛ, Μάριος Νικολάου, για το σημερινό (17:00) παιχνίδι στο Δασάκι με αντίπαλο τον Εθνικό, για την 6η αγωνιστική των πλέι-άουτ:
03/05 @ 09:10
Η ΑΕΛ ετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Εθνικό όπου θέλει απλά την νίκη για το γόητρο
BEST OF THEMASPORTS