ΑΠΟΕΛ: Στο επίκεντρο οι... Βραζιλιάνοι - Όλα όσα έγιναν στη Γενική Συνέλευση
Ολοκληρώθηκε γύρω στις 20:00 η Ετήσια Γενική Συνέλευση της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο ΑΠΟΕΛ μέσω του πρωταθλήματος ως ρεαλιστικό στόχο έχει μια αξιοπρεπή πορεία που ταιριάζει στην ιστορία της ομάδας, αλλά την ίδια ώρα να κυνηγήσει τις πιθανότητες που έχει τουλάχιστον για την 4η θέση που υπό προϋποθέσεις δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Άλλωστε υπάρχει και το μεγάλο κίνητρο να κερδίσουν οι γαλαζοκίτρινοι τον Άρη για πρώτη φορά στην φετινή σεζόν και να στείλουν το μήνυμα ότι με τον Βαγγέλη Σάμιο στον πάγκο γίνονται όλα αυτά που αγνοούσε η ομάδα επί εποχής Μανόλο Χιμένεθ.
Στα αγωνιστικά νέα εκτός θα είναι οι τραυματίες Μαιολι, Δώνης, Αμπάγκνια, Αλέχο και Καρνάτσιος. Τελευταία στιγμή θα κριθεί η παρουσία των Πέτροβιτς, Σούσιτς και Τεχέρα ενώ αμφίβολος δίνεται ο Κιντιγιά.
Πιθανή εντεκάδα είναι οι Μπέλετς, Τσεμπακ, Αντωνίου, Λαϊφης, Σούσιτς, Τεχέρα, Γαλανόπουλος, Κόρμπου, Μαγιερ, Μαρκινιος, Ντραζιτς.