« Το φαινόμενο αυτό είναι απαράδεκτο»

« Το φαινόμενο αυτό είναι απαράδεκτο»

Ο Σύνδεσμος Προπονητών εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία τονίζει ότι σε ομάδες των μικρών κατηγοριών και αναπτυξιακών πρωταθλημάτων εργάζονται που δεν διαθέτουν το απαιτούμενο δίπλωμα.

«Το φαινόμενο αυτό είναι απαράδεκτο και θέτει σε κίνδυνο τόσο την ανάπτυξη των ποδοσφαιριστών όσο και την αξιοπιστία του επαγγέλματός μας. Ο Σύνδεσμος Προπονητών Κύπρου βρίσκεται ήδη σε συνεννόηση με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για την άμεση αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης».

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση

⚽ Με λύπη παρατηρούμε ότι σε ομάδες των μικρών κατηγοριών και αναπτυξιακών πρωταθλημάτων εργάζονται προπονητές που δεν διαθέτουν το απαιτούμενο δίπλωμα. 🚫

❌ Το φαινόμενο αυτό είναι απαράδεκτο και θέτει σε κίνδυνο τόσο την ανάπτυξη των ποδοσφαιριστών όσο και την αξιοπιστία του επαγγέλματός μας.

✅ Ο Σύνδεσμος Προπονητών Κύπρου βρίσκεται ήδη σε συνεννόηση με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) για την άμεση αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης. Παράλληλα, θέλουμε να επισημάνουμε ότι είναι εξαιρετικά ανεύθυνο και απαράδεκτο το γεγονός ότι κάποιοι συνάδελφοι παραχωρούν το δίπλωμά τους σε τρίτους, επιτρέποντάς τους να εργάζονται παρανόμως ως προπονητές.

🔹 Δεν θα το επιτρέψουμε! Οφείλουμε να διαφυλάξουμε το κύρος του επαγγέλματός μας και την ποιότητα του Κύπριου προπονητή.

✊ Στηρίζουμε τους σωστά καταρτισμένους προπονητές και απαιτούμε σεβασμό στους κανόνες!

👉Οφείλουμε όλοι να διαφυλάξουμε το κύρος και την επαγγελματική μας υπόσταση. Δεν θα επιτρέψουμε τέτοιες πρακτικές και καλούμε τα μέλη μας να τηρούν με συνέπεια τους κανονισμούς.

⚽️Ο Σύνδεσμος θα συνεχίσει να εργάζεται για την προστασία του επαγγέλματός μας.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Stoiximan: Super Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε για την Ευρωλίγκα

Stoiximan: Super Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε για την Ευρωλίγκα

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018