Ο 21χρονος Κύπριος τερματοφύλακας του Ατρομήτου Παλαμά, Κωνσταντίνος Πετρίδης, έκανε μία εκπληκτική απόκρουση στον χθεσινό (09/03) αγώνα της ομάδας του απέναντι στον Πιερικό που διεξήχθη στην Κατερίνη, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής.
Ο αγώνας έληξε με νικητή τον βασικό διεκδικητή του τίτλου, Πιερικό με 1-0, όμως στο 23ο λεπτό σημειώθηκε η φάση του αγώνα, όταν ο Παπαδόπουλος των γηπεδούχων επιχείρησε να σκοράρει το 2-0 με ένα εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι, όμως ο Πετρίδης έκανε μία τρομερή απόκρουση κρατώντας το 1-0.
Δεν ήταν καθόλου άσχημη, αλλά ούτε και η καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών για τις Κυπριακές ομάδες στη βαθμολογία της UEFA την τρέχουσα εβδομάδα, όπου διεξήχθησαν οι επαναληπτικοί αγώνες του τρίτου προκριματικού και στις τρεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Ονειρική βραδιά για τον Παναθηναϊκό. Δραματική πρόκριση στα πέναλτι επί της Σαχτάρ και καπάκι το “ναι” του Ντάβιντε Καλάμπρια, που ντύνεται στα πράσινα.
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-1 από την πολύ ισχυρή Νάπολι στην Ιταλία, σε μια φιλική αναμέτρηση-πρόβα ενόψει της συμμετοχής του στη League Phase του φετινού Champions League.
Ο Κύπριος, Ιωάννης Κωστή εμφανίστηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο για να κάνει τη διαφορά. Χρειάστηκε να κάνει βήματα πίσω για να καθιερωθεί και να κυνηγήσει πιο ώριμος από ποτέ την επόμενη πίστα στην καριέρα του.