Ομόνοια 29Μ και Ανόρθωση έμειναν στο 0-0 για την 26η αγωνιστική και το Themasports σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
Ελάχιστες αξιόλογες φάσεις στο α' ημίχρονο, με την Ομόνοια 29Μ και την Ανόρθωση να μένουν στο 0-0 με την ολοκλήρωση του πρώτου 45λεπτου. Οι Στρέζος και Ζίφκοβιτς δεν ανησύχησαν σε καμία περίπτωση και... νομοτελειακά δεν σημειώθηκε γκολ.
Στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα η Ανόρθωση αγωνίστηκε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Ευαγόρα Χαραλάμπους μέσω οnfield review για φάουλ στον Κονομή.
Μετά το 60' οι δύο ομάδες... ανέπτυξαν ταχύτητα με στόχο το γκολ, όμως καμία ομάδα δεν πέτυχε το ζητούμενο, με το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.
Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της Ευρωλίγκας μετά τη νίκη του Ολυμπιακού και την ολοκλήρωση της 27ης αγωνιστικής. Οι επόμενοι αντίπαλοι των «αιωνίων».