Μήνυμα για τη μεταγραφή Μπράουν!
Μέσω SMS στα κινητά τηλέφωνα, ο Απόλλωνας ενημέρωσε τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας για την απόκτηση του Άγγλου μέσου, Μόργκαν Μπράουν, ο οποίος αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στον Άρη.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Τα γκολ του αγώνα σημείωσαν οι Μπαχάσα στο 47΄ και Γιούσεφ στο 62΄.
Με τον πόντο που πήρε η Λεμεσιανή ομάδα, έφτασε στους 40 και τερμάτισε στην 6η θέση με τη λήξη της πρώτης φάσης, ενώ η ομάδα της Αμμοχώστου ανέβηκε στους 17 βαθμούς και παραμένει στη 13η θέση.
Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Στο πρώτο ημίχρονο, ο Απόλλωνας κυριάρχησε από το ξεκίνημα, είχε την κατοχή μπάλας και τον έλεγχο του ματς, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.
Μάλιστα, είχε τρεις σπουδαίες ευκαιρίες στο πρώτο 20λεπτο, δύο με τον Χάμπο Κυριάκου στο δίλεπτο 14΄-15΄ και μία με τον Μπουαγκάρντ στο 8΄, αλλά και δύο ακόμα τελικές.
Οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο και κράτησαν το μηδέν χάρις στον εκπληκτικό Μελίσσα που... κατέβασε ρολά, δημιούργησαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 26΄ με τον Ταμπέκου, ο οποίος έκανε ένα καλό σουτ και απέκρουσε εντυπωσιακά ο Λέουβενμπεργκ.
Ο Απόλλωνας συνέχισε να παίζει... μονότερμα τους «ερυθρόλευκους» και μετά το 30΄, χάνοντας ακόμα τέσσερις ευκαιρίες για γκολ με τους Κβίντα (36΄-45΄+2΄), Ντιόν (41΄) και Ντ' Αλμέιδα (45΄+1΄)!
Η Νέα Σαλαμίνα άντεξε στον... μονόλογο της Λεμεσιανής ομάδας και μπήκε δυνατά στην επανάληψη, αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους στο 47ο λεπτό, όταν ο Μπαχάσα με δυνατό σουτ νίκησε τον Λέουωβενμπεργκ για το 0-1!
Το γκολ έδωσε ψυχολογία στους φιλοξενούμενους και αποσυντόνισε για λίγο τους παίκτες του Απόλλωνα, με τη Νέα Σαλαμίνα να χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Βέλλιο για το 0-2!
Στη συνέχεια, η Λεμεσιανή ομάδα ξαναβρήκε τα πατήματα της και ανέκτησε τον έλεγχο του αγώνα, βάζοντας πίεση για το 1-1, το οποίο ήρθε στο 62΄ με σουτ του Γιούσεφ εντός περιοχής!
Αμέσως μετά το γκολ, οι «κυανόλευκοι» είχαν ένα εκρηκτικό εξάλεπτο, χάνοντας τέσσερις ευκαιρίες με τους Βάισμπεκ (64΄-66΄), Γιούσεφ (67΄) και Μπουαγκάρντ (69΄)!
Το ματς κύλησε στο ίδιο τέμπο μέχρι το φινάλε, με τον Απόλλωνα να έχει την κατοχή και να ψάχνει το δεύτερο γκολ και τη Νέα Σαλαμίνα να αμύνεται σθεναρά και να αντέχει.
Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε, παρά τις νέες ευκαιρίες που βρήκε η Λεμεσιανή ομάδα με τους Κβιντα (79΄), Ντορεγκαράι (80΄) και Σάντος (86΄-90΄+3΄)!
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 57΄ Κβίντα / 38΄ Ντουρμίσι, 84΄ Μελίσσας.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Απόλλων (Αυγουστή): Λέουβενμπεργκ, Σάντος, Λαμ, Κβίντα, Μαλεκκίδης (79΄ Μπολί), Ντε Αλμέιδα (54΄ Βάισμπεκ), Χάμπος, Μπουαγκάρντ (79΄ Ζμέρχαλ), Ντιόν (68΄ Ντουοντού), Βόουτερ (54΄ Ντορεγκαράι), Γιούσεφ.
Στον πάγκο: Κουν, Δημητρίου, Βούρος, Άδωνη, Σπόλιαριτς, Μπαραόνα, Ντε Μάρκο.
Νέα Σαλαμίνα (Γκονζάλες): Μελίσσας, Σεργίου, Ντε Λούκας, Τόμοβιτς, Ταμπέκου (65΄ Φερνάντες), Γκμπέλε (65΄ Καρλίτος), Ντουρμίσι, Φράγκος (82΄ Κατσιάρης), Βέλλιος, Μπαχάσα, Πλουμέν (85΄ Μιχαήλ).
Στον πάγκο: Άντος, Καλανίδης, Ευθυμίου, Παπαγεωργίου, Σπυριδάκης, Λέουκο, Προκοπίου, Λέζιακς.
Στάδιο: ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος
Α' Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Χαραλάμπους Α. Γιώργος
4ος Διαιτητής: Σολωμού Δημήτρης
VAR: Karlsen Jacob
AVAR: Βασιλείου Αδάμος
Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης