ΟΜΟΝΟΙΑ: Ο 17χρονος Ευαγγέλου, ο Νεοφύτου, η... μόστρα και η δουλειά στις ακαδημίες
Ο 17χρονος εξτρέμ Χρύσης Ευαγγέλου είναι ένας ακόμη νεαρός από την ακαδημία της Ομόνοιας που επιβραβεύθηκε με επαγγελματικό συμβόλαιο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού από τη συνέχεια του Europa League, σημαδεύτηκε από το γεγονός πως ο Παναγιώτης Ρέτσος χρειάστηκε να κάνει… χρέη τερματοφύλακα.
Προς τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ (2-1, 13/03), ο Τζολάκης αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε. Από την πλευρά του ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μη έχοντας αλλαγές διαθέσιμες, έδωσε την εντολή να κάτσει κάτω από τα δοκάρια ο διεθνής στόπερ.
Εκείνος πράγματι, φόρεσε τα γάντια και τη φανέλα του Τζολάκη και κάθισε μπροστά από το τέρμα. Όμως, προφανώς, αυτή ήταν μια θέση που ο ίδιος δεν έχει ξαναπαίξει. Έτσι λοιπόν, χρειάστηκε κάποια tips.
Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα κοινωνικά Μέσα, ο Ρέτσος «πιάνεται» να ζητάει βοήθεια από τους Πασχαλάκη και Αναγνωστόπουλο που βρίσκονταν στον πάγκο. Φυσικά οι συμπαίκτες του δεν δίστασαν να του δώσουν οδηγίες και μάλιστα είχαν παραμείνει όρθιοι στα όρια της γραμμής του άουτ.
@greckoe_0711 #olympiacos #piraeus #tzolakis #greek #greektiktok #greekfreakout #europaleague #redcard #retsos #paschalakis #fypviralシ #fyp #fypviral #fypシ゚viral #goviral #viral #goviral #fypシ #footballtiktok @Olympiacos FC @Europa League ♬ NINAO - GIMS
ole.gr