Πρόβλημα με Ντεσπόντοφ στον ΠΑΟΚ

Πρόβλημα με Ντεσπόντοφ στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ άφησε στην άκρη την αναμέτρηση της κόντρα στον Astera Aktor και στρέφεται στο ματς της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στην Athens Kallithea για την τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι στο «Απόστολος Νικολαΐδης» κόντρα στην Athens Kallithea για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Super League ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης στη Νέα Μεσημβρία, με τους "ασπρόμαυρους" να δουλεύουν σε δύο γκρουπ.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς της περασμένης Κυριακής κόντρα στον Astera Aktor ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο κι ασχολήθηκαν με την τακτική, ενώ στο φινάλε διεξήχθη κι οικογενειακό διπλό σε υψηλό τέμπο.

Ο Στέφαν Σβαμπ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ έμεινε εκτός προπόνησης λόγω οδοντιατρικού προβλήματος, ενώ οι Γιόνι Όττο και Ντέγιαν Λόβρεν έκαναν θεραπεία.

Την Τετάρτη, έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Ήταν μια στιγμή παραφροσύνης»: Το... τριπλό σφύριγμα πριν το 0-2 που ΔΕΝ ήταν από τον διαιτητή! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ήταν μια στιγμή παραφροσύνης»: Το... τριπλό σφύριγμα πριν το 0-2 που ΔΕΝ ήταν από τον διαιτητή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια στιγμή... «παραφροσύνης» εντοπίσαμε στοπ βίντεο με τα στιγμιότυπα του χθεσινοβραδινού Λεμεσιανού ντέρμπι στο στάδιο «Αλφαμέγα» ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Άρη!