Χωρίς Ντι Μαρία η Μπενφίκα στην πρώτη αναμέτρησή της με την Μπαρτσελόνα

Χωρίς Ντι Μαρία η Μπενφίκα στην πρώτη αναμέτρησή της με την Μπαρτσελόνα

Ο Άνχελ Ντι Μαρία ταλαιπωρείται από τραυματισμό και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την Μπενφίκα στην πρώτη αναμέτρησή της με την Μπαρτσελόνα για τη φάση των «16» του Champions League.

Χωρίς Ντι Μαρία στην πρώτη αναμέτρησή της με την Μπαρτσελόνα (5/3, 22:00) η Μπενφίκα.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό που υπέστη στην πρώτη αναμέτρηση της πορτογαλικής ομάδας με τη Μονακό, για τα playoffs του Champions League στις 12 του περασμένου Φεβρουαρίου, με τον προπονητή του, Μπρούνο Λάζε, να επιβεβαιώνει ότι δεν είναι έτοιμος για να αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας του με τους «μπλαουγκράνα».

Παράλληλα, εκτός δράσης για τον ομάδα του Βαγγέλη Παυλίδη, παραμένει και ο επίσης τραυματίας αμυντικός της μέσος, Φλορεντίνο Λουίς.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Λεμεσός: Κοριτσάκι εντοπίστηκε στον πάτο της πισίνας χωρίς τις αισθήσεις της – Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Λεμεσός: Κοριτσάκι εντοπίστηκε στον πάτο της πισίνας χωρίς τις αισθήσεις της – Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο, νοσηλεύεται κοριτσάκι 5 με 6 ετών, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, χθες Τετάρτη (03/12) κινδύνευσε σοβαρά σε πισίνα στη Λεμεσό.