Themasports teamΗ ΑΕΚ κατάφερε να κερδίσει την περασμένη Κυριακή την Ομόνοια 29ης Μαΐου και να μειώσει την απόσταση της από την πρωτοπόρο Πάφο στους 7 βαθμούς.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Με αυτή την νίκη οι κιτρινοπράσινοι διατήρησαν επίσης την διαφορά τους από την 4η Ομόνοια ενώ έδωσε και το έναυσμα για αντεπίθεση ενόψει των κρίσιμων αγώνων που θα ακολουθήσουν στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.
Πριν από αυτά τα ντέρμπι ωστόσο υπάρχει το παιχνίδι με την Ομόνοια Αραδίππου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την 26η αγωνιστική. Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι ποδοσφαιριστές του ξέρουν πολύ καλά πως κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και αυτό φάνηκε και προχθές κόντρα στην Ομόνοια 29ης Μαΐου και παρά την νίκη της η ΑΕΚ μπορούσε να πάθει την ζημιά.
Έτσι οι κιτρινοπράσινοι θα πάνε στο γήπεδο υποψιασμένοι και θα πρέπει με σωστή τακτική να κάνουν τα πάντα για να πετύχουν την τέταρτη σερί τους και να επωφεληθούν τυχών απώλειες των υπόλοιπων ομάδων, αλλά και για να πάνε με την καλύτερη ψυχολογία στα ντέρμπι που θα ακολουθήσουν.
Ημέρα αγώνα η σημερινή! Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών υποδέχεται στις 19:00 στο Στάδιο Αλφαμέγα στη Λεμεσό την Εθνική Αυστρίας σε αγώνα για την 9η αγωνιστική των προκριματών του Μουντιάλ 2026.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/11 @ 15:01
Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΑΕΚ Λάρνακας, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Supersport 104.
10/11 @ 11:39
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.
09/11 @ 19:14
Διαβάστε όσα είπε ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ μετά τη νίκη της ΑΕΚ με 1-0 επί της Ομόνοιας Αραδίππου.
14/11 @ 16:25
Η ΑΕΚ με λίγο άγχος πήρε την νίκη κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου και πλέον οι ποδοσφαιριστές έχουν την ευκαιρία για να... γεμίσουν τις μπαταρίες αξιοποιώντας την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικής.
09/11 @ 15:42
Η 11άδα της ΑΕΚ
14/11 @ 20:44
Η ΑΕΚ αξιοποίησε με ιδανικό τρόπο την... προηγούμενη διακοπή και επανήλθε φουριόζα. Τρεις νίκες και μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα, ένα... μπαμ στην Ευρώπη και κατάκτηση Σούπερ κΑΠ.
BEST OF THEMASPORTS