Έπιασε ήδη την περσινή του επίδοση ο Σεμέδο! Εντυπωσιακό limit up...
Ένας από τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας που βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση τη φετινή σεζόν (2025-2026), είναι αδιαμφισβήτητα ο Γουίλι Σεμέδο!



Ακολουθήστε μας στο Google news
Τη μοναξιά της κορυφής στη La Liga απολαμβάνει η Μπαρτσελόνα μετά από 26 αγωνιστικές στη LaLiga.
«Ξετυλίγοντας» το δώρο που της έκανε χθες η Μπέτις νικώντας τη Ρεάλ (3-1), η ομάδα του Χάνσι Φλικ συνέτριψε με 4-0 την Ρεάλ Σοσιεδάδ στην Βαρκελώνη. Έτσι έφτασε τους 57 βαθμούς, τρεις περισσότερους από την «βασίλισσα» και έναν από τη δεύτερη Ατλέτικο.
Τα πράγματα απλοποιήθηκαν από νωρίς για τους γηπεδούχους, καθώς ο Ελουστόνδο ανέτρεψε τον Όλμο που έβγαινε τετ-α-τετ και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο 17’.
Στο 25’ ο Ζεράρ Μαρτίν άνοιξε το σκορ ολοκληρώνοντας με σουτ στην κίνηση τη συνεργασία Γιαμάλ και Ντε Γιονγκ, ενώ στο 29’ ο Μαρκ Κασαδό έγινε σκόρερ από… τύχη, αφού το σουτ του Ντε Γιονγκ κόντραρε πάνω του και κατέληξε στα δίχτυα.
Στο 56’ ο Ρόναλντ Αραούχο από κοντά μετά από ασθενή απόκρουση «έγραψε» στην επαναφορά το 3-0, ενώ στο 60’ ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έβαλε έξυπνα το πόδι του σε σουτ και αλλάζοντας πορεία στην μπάλα έφερε το σκορ στο 4-0.
Πηγή: sport-fm.gr