Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Πίσω από την βιτρίνα» με τον Θεόδωρο Τσιολάκη μίλησε ο Μάριος Γεωργίου που πρόσφατα αναδείχτηκε κορυφαίος αθλητής γυμναστικής στην Ευρώπη
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
Για τη μεγάλη διάκριση: «Είναι αλήθεια ότι δεν το περίμενα αυτό το βραβείο, υπήρχαν αθλητές από χώρες εκατομμυρίων. Ο κόσμος της Κύπρου με υποστήριξε και τον ευχαριστώ. Καταλαβαίνω πόσο πολύ με στηρίζει η Κύπρος και είναι πολύ σημαντικό».
Ότι η Κύπρος μπορεί να πάρει διακρίσεις: «Βεβαίως με σκληρή δουλειά και στόχους όλα γίνονται».
Αν ανεβάζει τον πήχη ενόψει συνέχειας η διάκριση: «Είναι ένας ψηλός τίτλος, ο κόσμος κι εγώ πλέον περιμένω αποτελέσματα. Δεν πρέπει να καθησυχαστώ. Πρέπει να μείνω στην κορυφή, ο πήχης είναι ψηλά».
Για το ότι συγκαταλέγεται στους κορυφαίους του κόσμου: «Είναι κάτι ευχάριστο γνωρίζοντας ότι όλα όσα έχω δώσει δεν πάνε χαμένα. Όλη η ομάδα μου νιώθει χαρούμενη και περήφανη».
Οι θυσίες για να φτάσει τόσο ψηλά: «Δεν το λέω θυσία, είναι σαν δουλειά. Έχουμε σπαταλήσει αμέτρητες ώρες στο γυμναστήριο. Υπήρξα ανάμεσα σε κορυφαίους αθλητές και το επίπεδο ανεβαίνει. Το ότι κάνω επιτυχίες είναι σημαντικό και με την ομάδα μου θεωρώ ότι το αξίζουμε. Όταν σπαταλάς τα πάντα για αυτό που αγαπάς έρχεται αυτό το αποτέλεσμα».
Πως βλέπει το μέλλον στην Κύπρο: «Θέλω να πιστεύω ότι οι νέοι θέλουν να ξεπεράσουν αυτά που έχω κάνει».
Για το 2024: «Μαζί με το 2022 είναι οι κορυφαίες χρονιές μου. Η καλύτερη χρονιά νομίζω ήταν το 2024 γιατί πρώτη φορά νομίζω πήρε Κύπριος αθλητής 4 μετάλλια σε μια διοργάνωση».
Για το ότι μπορούσε να διεκδικήσει μετάλλιο στους Ολυμπιακούς: «»Εντάξει συνεχίζουμε να δουλεύουμε, υπάρχουν οι ατυχίες που δεν μπορείς να τις ελέγξεις».
Για την στήριξη του κόσμου: «Τη νιώθω πολύ και μου αρέσει, μου δίνει δύναμη και μου αρέσει που ταυτίζεται ο κόσμος με την προσπάθεια μου».
Γλυκόπικρη γεύση άφησαν σε ΑΕΚ και Ομόνοια, τα παιχνίδια της Πέμπτης (06/11) κόντρα σε Αμπερντίν και Λωζάνη αντίστοιχα, για την 3η αγωνιστική της League Phase του Conference League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/11 @ 14:30
Ευρεία συνάντηση με τον Δήμο Πάφου είχε ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2025, μετά από πρόσκληση του Δήμου.
05/11 @ 08:47
Για την ανάπτυξη του αθλήματος της υδατοσφαίρισης μίλησε χθες βράδυ στην εκπομπή «Capital Sports» ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Φράγκος.
04/11 @ 17:44
Άλλο ένα κεφάλαιο στο βιβλίο Ιστορίας της Κλάσης Optimist, συνεχίστηκε χθες με την 4η συνεχόμενη διοργάνωση του Chesva 2.0 Regatta of Champions – The R.O.C. και μια λαμπρή τελετή έναρξης.
04/11 @ 16:24
Με στόχο την προώθηση της κατανόησης, της αποδοχής και της κοινωνικής συνοχής, διοργανώνεται μια ξεχωριστή εκδήλωση αφιερωμένη στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και της ρητορικής μίσους εναντίον των προσφύγων, μέσα από την ενωτική δύναμη του αθλητισμού.
04/11 @ 14:26
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 9η διαδοχική χρονιά το Μεσογειακό Κύπελλο Τοξοβολίας και Παρα-Τοξοβολίας, στην Πύλα, από τις 29 Οκτωβρίου μέχρι τις 2 Νοεμβρίου 2025.
03/11 @ 17:35
Ο Παραολυμπιονίκης Χαράλαμπος Ταϊγανίδης κατέρριψε το Παγκόσμιο Ρεκόρ: 149km Συνεχούς Κολύμβησης σε Ανοιχτή Θάλασσα – Ένας Άθλος για την Αλληλεγγύη.
BEST OF THEMASPORTS