Δημοσίευμα για Γαβριήλ που τα πάει περίφημα στην Ζουλτε

Δημοσίευμα για Γαβριήλ που τα πάει περίφημα στην Ζουλτε

Ο Σταύρος Γαβριήλ έχει τραβήξει πολλά βλέμματα με την Ζούλτε Βάρεγκεμ και δημοσιεύματα κάνουν λόγο για παρακολούθηση από άλλους συλλόγους

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Ο Σταύρος Γαβριήλ κάνει πολύ καλή σεζόν στο Βέλγιο και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο ακόμη και στη Super League 1.

Δεν είναι πολλοί οι Κύπριοι που παίζουν στο εξωτερικό. Σε αυτή τη λίστα έχει μπει και ο Σταύρος Γαβριήλ, ο οποίος έκανε το βήμα για τη Ζούλτε Βάρεγκεμ έναν χρόνο πριν. Όχι για να είναι κομπάρσος εκεί, όπως επιβεβαιώνει και η φετινή του σεζόν. Δεν θα μπορούσε ούτως ή άλλως από τη στιγμή που ο ΑΠΟΕΛ τον πούλησε έναντι 300.000 ευρώ κρατώντας και ποσοστό μεταπώλησης.

Από το πρώτο του εξάμηνο, το οποίο ήταν αναγνωριστικό, έδειξε πως θα βοηθήσει τους Βέλγους. Φέτος έχει ήδη πέντε γκολ και οκτώ ασίστ σε 19 παιχνίδια πρωταθλήματος. Ο Κύπριος διεθνής εξτρέμ και κάτοχος του ελληνικού διαβατηρίου Σταύρος Γαβριήλ είναι εκ των πρωταγωνιστών της Ζόυλτε Βάρεγκεμ στην προσπάθειά της να ανέβει στην πρώτη κατηγορία. Γι’ αυτό και στα 23 του οι εμφανίσεις του δεν περνούν απαρατήρητες.

Σε τέτοιο βαθμό που δεν θα αργήσει η επιστροφή του και στην εθνική Κύπρου. Τρεις οι συμμετοχές του σε επίπεδο Ανδρών με πρώτη αυτή του Οκτωβρίου του 2023 με αντίπαλο τη Νορβηγία επί Τιμούρ Κετσπάγια.

Το όνομα του Σταύρου Γαβριήλ ήδη «παίζει» και σε άλλα ποδοσφαιρικά μαγαζιά, ενώ δεν αφήνει ασυγκίνητο η περίπτωσή του και ομάδες της Super League 1. Φυσικά τον τελευταίο λόγο τον έχει η Ζούλτε Βάρεγκεμ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΝΑΝΟΥ: «Γνώριζα τον ΑΠΟΕΛ γιατί παίζει στο Champions League και είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο»

ΝΑΝΟΥ: «Γνώριζα τον ΑΠΟΕΛ γιατί παίζει στο Champions League και είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο»

Συνέντευξη στο επίσημο περιοδικό αγώνα του ΑΠΟΕΛ, ενόψει του σημερινού (17:00) ντέρμπι με αντίπαλο τον Άρη, παραχώρησε ο Νανού.