Coreo για τα Τέμπη από τους οπαδούς του Ολυμπιακού

Coreo για τα Τέμπη από τους οπαδούς του Ολυμπιακού

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού σήκωσαν πανό για τα θύματα των Τεμπών στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο πρώτο ντέρμπι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, με τους οπαδούς των Πειραιωτών να στέλνουν το δικό τους μήνυμα ενόψει της συμπλήρωσης δύο ετών από την τραγωδία των Τεμπών και τις μεγάλες κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματιστεί για την Παρασκευή (28/02).

Πριν τη σέντρα του αγώνα, εμφάνισαν ένα coreo με το μήνυμα «57 ψυχές ζητούν δικαίωση», ενώ ακολούθησε 57 δευτερολέπτων σιγή

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, είχαν πράξει αναλόγως οι φίλοι της Ένωσης στο ντέρμπι στο χάντμπολ, ενώ το ματς του Ηρακλή με τον Ερμή Σχηματαρίου για την Elite League διεκόπη προσωρινά λόγω συνθημάτων.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Προδόθηκα με τον πιο απίστευτο τρόπο» - Η σύζυγος του γνωστού ποδοσφαιριστή επιβεβαίωσε ότι την απάτησε με την κολλητή της

«Προδόθηκα με τον πιο απίστευτο τρόπο» - Η σύζυγος του γνωστού ποδοσφαιριστή επιβεβαίωσε ότι την απάτησε με την κολλητή της

Ένας αστέρας του ποδοσφαίρου κατηγορείται ότι είχε σχέση με την καλύτερη φίλη της συζύγου του, σε μια ιστορία που χαρακτηρίζεται ως «ασύλληπτη προδοσία».