Πάει Παραλίμνι αποφασισμένη για διπλό... ΕΞΑΔΑΣ η «Κυρία» (Πιθανή ενδεκάδα)

Πάει Παραλίμνι αποφασισμένη για διπλό... ΕΞΑΔΑΣ η «Κυρία» (Πιθανή ενδεκάδα)

Τ ο θεωρητικά πιο δύσκολο παιχνίδι της από τα τρία που απέμειναν για το τέλος του Β' γύρου θα δώσει απόψε (19:00) στο «Τάσος Μάρκου» η Ανόρθωση κόντρα στην ΕΝΠ, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η «Κυρία» βρίσκεται στην 7η θέση με 35 βαθμούς, ισόβαθμη με τον 6ο Απόλλωνα, ο οποίος υποδέχεται την ίδια ώρα στο «κεκλεισμένων των θυρών» στάδιο Αλφαμέγα την Ομόνοια και θέλει να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες της Λεμεσιανής ομάδας, για να περάσει μόνη στην 6η θέση και να βρεθεί σε θέση ισχύος για την εξασφάλιση θέσης στην εξάδα.

Ο Μάουρο Καμορανέζι κατέστρωσε τα αγωνιστικά του πλάνα έχοντας στη διάθεση του, τους Ιωάννου και Γκαρσία, ενώ εκτός αποστολής πέραν των... μόνιμων απόντων, θα είναι οι τραυματίες Ρόγκουλιτς, Αρτυματάς, αλλά και ο Σπόλιαριτς που υπέστη θλαση.

Πιθανή ενδεκάδα:

Ζίβκοβιτς, Κονσεϊσάο, Τεϊσέιρα, Χρυσόπουλος, Κάργας, Κίκο, Ιωάννου, Κριχόβιακ, Παρούτης, Γκιούρτσο, Ίλιεφ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Η κίνηση γεμάτη νόημα του Λαρεντζάκη στο βίντεο της ΑΕΚ που λίγοι κατάλαβαν...

Η κίνηση γεμάτη νόημα του Λαρεντζάκη στο βίντεο της ΑΕΚ που λίγοι κατάλαβαν...

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης επέστρεψε στην ΑΕΚ, με την Ένωση να επισημοποιεί το σημαντικό deal.