Πάει Παραλίμνι αποφασισμένη για διπλό... ΕΞΑΔΑΣ η «Κυρία» (Πιθανή ενδεκάδα)

Πάει Παραλίμνι αποφασισμένη για διπλό... ΕΞΑΔΑΣ η «Κυρία» (Πιθανή ενδεκάδα)

Τ ο θεωρητικά πιο δύσκολο παιχνίδι της από τα τρία που απέμειναν για το τέλος του Β' γύρου θα δώσει απόψε (19:00) στο «Τάσος Μάρκου» η Ανόρθωση κόντρα στην ΕΝΠ, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η «Κυρία» βρίσκεται στην 7η θέση με 35 βαθμούς, ισόβαθμη με τον 6ο Απόλλωνα, ο οποίος υποδέχεται την ίδια ώρα στο «κεκλεισμένων των θυρών» στάδιο Αλφαμέγα την Ομόνοια και θέλει να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες της Λεμεσιανής ομάδας, για να περάσει μόνη στην 6η θέση και να βρεθεί σε θέση ισχύος για την εξασφάλιση θέσης στην εξάδα.

Ο Μάουρο Καμορανέζι κατέστρωσε τα αγωνιστικά του πλάνα έχοντας στη διάθεση του, τους Ιωάννου και Γκαρσία, ενώ εκτός αποστολής πέραν των... μόνιμων απόντων, θα είναι οι τραυματίες Ρόγκουλιτς, Αρτυματάς, αλλά και ο Σπόλιαριτς που υπέστη θλαση.

Πιθανή ενδεκάδα:

Ζίβκοβιτς, Κονσεϊσάο, Τεϊσέιρα, Χρυσόπουλος, Κάργας, Κίκο, Ιωάννου, Κριχόβιακ, Παρούτης, Γκιούρτσο, Ίλιεφ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΑΕΚ: Χαμός στα αποδυτήρια της Ένωσης μετά την ανακοίνωση του Νίκολιτς

ΑΕΚ: Χαμός στα αποδυτήρια της Ένωσης μετά την ανακοίνωση του Νίκολιτς

Όπως σημείωσε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του νικηφόρου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Μάρκο Νίκολιτς έδωσε ένα δώρο στους παίκτες της ΑΕΚ μετά την καταιγιστική εμφάνιση και αυτοί “έσπασαν” τα “κιτρινόμαυρα” αποδυτήρια.