ΑΝΑΣΑΝΕ η ΑΕΛ, «κλείδωσε» η εξάδα - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ και συνέχεια...
Με τρεις αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος α' κατηγορίας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Σέρχιο Ράμος επέστρεψε στο ποδόσφαιρο υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με την μεξικανική Μοντερέι αντί 4.000.000 ευρώ το χρόνο. Ωστόσο ο Ισπανός επιθετικός δεν έχει να λάβει μόνο το προαναφερθέν ποσό.
Στο podcast “Footy Culture” και το beIN SPORTS έγινε εκτενής αναφορά στη συμφωνία Μοντερέι – Ράμος με το ρεπορτάζ που μεταφέρθηκε στον αέρα να παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον ως προς τις ανέσεις του εμβληματικού αρχηγού στη νέα του ομάδα.
Συγκεκριμένα τα 4.000.000 ευρώ του Ράμος ξεπερνούν τα 5.000.000 ευρώ γιατί ο παίκτης έχει συμφωνήσει μπόνους για κάθε ματς που θα παίξει στο Club World Cup, μπόνους όταν είναι βασικός, μπόνους για γκολ – ασίστ, 2% ποσοστό για τις φανέλες που θα πουληθούν με το όνομά του.
Παράλληλα ο Ράμος έχει την ελευθερία να διαπραγματευτεί με οποιονδήποτε θέλει/όποτε θέλει, ζήτησε να πάρει απευθείας το περιβραχιόνιο όπως και έγινε, ενώ έχει τον απόλυτο έλεγχο των δικαιωμάτων της εικόνας του. Επίσης το σπίτι του φυλάσσεται 24 ώρες και υπάρχει οδηγός διαθέσιμος για εκείνον και την οικογένειά του επίσης όλες τις ώρες της μέρας.
Στο τέλος όλων αυτών σημειώστε ότι ο Ράμος ζήτησε από την ομάδα το σπίρι του να είναι δίπλα σε αυτό του πρώην συμπαίκτη του Σέρχιο Κανάλες.
sport24.gr