«Ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και κάκωση (2ου βαθμού) έσω πλαγίου συνδέσμου, ανέδειξε ο διαγνωστικός έλεγχος για τον David Abagna. Ο ποδοσφαιριστής εντός των επόμενων ημερών θα υποβληθεί σε εγχείρηση αποκατάστασης. Εκτιμώμενος χρόνος αποθεραπείας 6 έως 8 μήνες. Ευχόμαστε στον @david_abagna καλή και ταχεία ανάρρωση. #staystrong».
Πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ και του Ερυθρού Αστέρα, Βουγιαντίν Σάβιτς, φέρεται να έπεσε θύμα εκβιασμού από τρανς άτομο με προσωπικά του βίντεο και φωτογραφίες.
Δικαιώνει μέχρι στιγμής τις προσδοκίες ο Πάμπλο Γκαρσία, αφού στις πρώτες έξι αγωνιστικές ο ΑΠΟΕΛ μετράει πέντε νίκες και μόλις μία ήττα από την Πάφο, με την οποία ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας με 15 πόντους.
Νέο... εξωαγωνιστικό πρόβλημα προέκυψε στον ΑΠΟΕΛ, αφού η FIFA επέβαλε εμπάργκο μεταγραφών στην ομάδα της Λευκωσίας, με την υπόθεση να καταχωρείται στην ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας χθες Τρίτη 14 Οκτωβρίου.