Συντηρητικά για έναν μήνα ο Γουόκαπ για να αποφύγει το χειρουργείο!

Συντηρητικά για έναν μήνα ο Γουόκαπ για να αποφύγει το χειρουργείο!

Οτιδήποτε είναι εφικτό, προκειμένου να αποφύγει το χειρουργείο κάνει ο Τόμας Γουόκαπ και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, με τον Αμερικανό να μπαίνει σε συντήρησης για τον επόμενο έναν μήνα.

Το χειρουργείο είναι κάτι που θέλουν να αποφύγουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, στην περίπτωση του Τόμας Γουόκαπ, που έχει σοβαρό θέμα στη μέση. 

Ο γκαρντ των Πειραιωτών θα κάνει οτιδήποτε είναι εφικτό, προκειμένου να αποφύγει την επέμβαση, που μπορεί να τον κρατήσει για πολύ καιρό έξω. 

Γι’ αυτόν τον λόγο ο Αμερικανός θα μπει σε πρόγραμμα θεραπειών, για έναν μήνα, παρόμοιο με εκείνο του Μάριους Γκριγκόνις στον Παναθηναϊκό, έτσι ώστε να εξαντλήσει κάθε πιθανό σενάριο για να επιστρέψει στα παρκέ. 

Σε περίπτωση που δεν βελτιωθεί η κατάσταση του, τότε αναγκαστικά θα πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, στερώντας τις υπηρεσίες του από τον Γιώργο Μπαρτζώκα

bnsports.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο Μαρέρο του Κυπέλλου… κατέβασε ρολά ΚΑΙ στα πέναλτι και χάρισε την κούπα στη Σοσιεδάδ!

Ο Μαρέρο του Κυπέλλου… κατέβασε ρολά ΚΑΙ στα πέναλτι και χάρισε την κούπα στη Σοσιεδάδ!

Ατλέτικο και Σοσιεδάδ έμειναν στο 2-2 σε κανονική διάρκεια και παράταση, πριν ο Μαρέρο πιάσει τα δύο πρώτα πέναλτι και οι συμπαίκτες του ολοκληρώσουν το… έργο, χαρίζοντας το 4ο Κύπελλο στους Βάσκους!