«Δεν υφίσταται καμία οικονομική ή φορολογική εκκρεμότητα»

«Δεν υφίσταται καμία οικονομική ή φορολογική εκκρεμότητα»

Η Νέα Σαλαμίνα ενημερώνει για τη συνάντηση του Εφόρου Φορολογίας στην οποία μέλος έδωσε το παρών και μέλος του ΔΣ της ομάδας. Σύμφωνα με την ενημέρωσηνδεν υφίσταται καμία οικονομική ή φορολογική εκκρεμότητα από το σωματείο.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει ότι, σήμερα 19/02/2025 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Οικονομικών μεταξύ των Σωματείων και του Εφόρου Φορολογίας, όπου επεξηγήθηκαν οι πρόνοιες του σχεδίου και δόθηκαν διευκρινίσεις σχετικά με οικονομικές εκκρεμότητες και καθυστερημένες φορολογικές δηλώσεις, τις οποίες τα Σωματεία καλούνται να τακτοποιήσουν έως το τέλος Μαρτίου.

Το Σωματείο μας εκπροσωπήθηκε στη συνάντηση από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο σε κατ’ ιδίαν συνάντηση με λειτουργό του Εφόρου έλαβε επίσημη διαβεβαίωση ότι το Σωματείο μας είναι πλήρως συμμορφωμένο με τις πρόνοιες του σχεδίου και δεν υφίσταται καμία οικονομική ή φορολογική εκκρεμότητα, όπως λανθασμένα γράφτηκε σε συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης.

Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης
ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ολυμπιακός: Το συγκινητικό VIDEO των ερυθρόλευκων για τα θύματα της Θύρας 7 με πλάνα από το νέο μουσείο

Ολυμπιακός: Το συγκινητικό VIDEO των ερυθρόλευκων για τα θύματα της Θύρας 7 με πλάνα από το νέο μουσείο

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε ένα συγκινητικό VIDEO για την επέτειο της τραγωδίας της Θύρας 7 με πλάνα από το νέο μουσείο των ερυθρόλευκων στο “Γ. Καραϊσκάκης”.