Ο παλαίμαχος άσος της Ομόνοιας και διοικητικό στέλεχος του ομίλου Παλαίμαχων των πρασίνων, Κώστας Χαρίτου, μίλησε στον Supersport 104 για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.
Ακολουθήστε μας στο Google news
«Δεν έχουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για ποδόσφαιρο κατοχής και να επιβληθούμε, οπότε η τακτική που ακολούθησε είναι αυτή που μπορεί να ακολουθήσει η ομάδα και με αυτήν κερδίσαμε και στην Πάφο, μπορεί να ήμασταν λίγο παθητικοί στην αρχή, αλλά στη συνέχεια δούλεψε αρκετά καλά το πλάνο. Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ, είχαμε ευκαιρίες, πετύχαμε γκολ. Δεν μπορώ να πω ότι είναι εύκολο, είναι δύο οι ομάδες που είναι πιο ψηλά και πολλοί οι 10 βαθμοί διαφορά από την κορυφή. Ο στόχος της Ευρώπης είναι πιο ρεαλιστικός και αυτό πρέπει να επιδιώξει κυρίως η ομάδα. Το Καλοκαίρι η ομάδα μας έστελνε μηνύματα ότι μπορούσε για κάτι παραπάνω, στην πορεία έγιναν λάθη που φανερώνουν τη διαφορά και δεν έχει χαρακτηριστικά που οφείλει να έχει μια ομάδα για να πρωταγωνιστεί όπως είναι το ποδόσφαιρο κατοχής, ένα από αυτά».
Η ΑΕΛ με ανακοίνωση της αντιδρά έντονα για τη διαιτησία του αγώνα με την Πάφο και πιο συγκεκριμένα την φάση όπου ζήτησε κόκκινη σε κτύπημα του Λουίζ στον Φιλιώτη.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/11 @ 21:51
Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
02/11 @ 20:34
Αρκετός κόσμος πήγε απόψε στο «Στέλιος Κυριακίδης» για να παρακολουθήσει τον αγώνα ανάμεσα στην Πάφο και την ΑΕΛ.
02/11 @ 19:15
Μόλις στο 5ο λεπτό, η Πάφος FC άνοιξε το σκορ στο ματς με την ΑΕΛ στο «Στέλιος Κυριακίδης» με κεφαλιά του Ντράγκομιρ!
02/11 @ 15:35
H 11άδα της Freedom 24 Krasava ΕΝΥ
02/11 @ 20:55
Η ΑΕΚ νίκησε 2-1 (Κβίντα 48'/Ροντέν 51', Ισκιέρδο 80') τον Απόλλωνα στο «Αλφαμέγα» για την 9η αγωνιστική.
02/11 @ 20:56
Λαχτάρησε η Πάφος κόντρα στην ΑΕΛ, αλλά πήρε το ζητούμενο που ήταν η νίκη, επικρατώντας με 1-0 στο «Στέλιος Κυριακίδης» για την 9η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.
BEST OF THEMASPORTS