Ψάχνοντας επιστροφή στις νίκες (Πιθανή εντεκάδα)
Ο Άρης πάει στο Παπαδόπουλος με στόχο μόνο το τρίποντο
Ακολουθήστε μας στο Google news
Για τον αγώνα με την Ανόρθωση: «Είναι ένα παιχνίδι πάρα πολύ σημαντικό για την προσπάθεια που κάνουμε για διάκριση στο φετινό πρωτάθλημα. Η Ανόρθωση διεκδικεί την παρουσία της στην πρώτη εξάδα. Δεν τα παρατάει ποτέ και ειδικά μέσα στην έδρα της γίνεται πιο δυνατή».
Το ότι ο αγώνας είναι στο Αντώνης Παπαδόπουλος: «Θα έλεγα ότι η Ανόρθωση κάνει κάτι το εντυπωσιακό. Θα πάμε με τον σεβασμό που αρμόζει σε κάθε μεγάλη ομάδα. Όμως έχουν στενέψει τα περιθώρια, θα πρέπει να βρούμε τις λύσεις για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»
«Εάν εμείς δεν καταφέρουμε να κερδίσουμε την Ανόρθωση δεν μας αφορά τι θα γίνει στον αγώνα της Πάφου. Το τι κάνουν οι άλλες ομάδες είναι δευτερευούσης σημασίας. Αν δεν πάρουμε τις νίκες τα άλλα αποτελέσματα θα έρθουν σε δεύτερη μοίρα».
«Είναι αλήθεια πως φέραμε τρεις ισοπαλίες σε τέσσερα παιχνίδια. Στοίχησαν λάθη ατομικά και συγκέντρωση. Η απόδοση μας ήταν καλή. Οφείλουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας. Να βρούμε αυτά τα λάθη και να τα διορθώσουμε»
Για τις απουσίες: «Καζού και Νίκολιτς που είναι τραυματίες και ο τιμωρημένος με κάρτες Σεμέδο»
Για το ενδιαφέρον για τον Σεμέδο από ομάδα της Πολωνίας: «Έχουμε πληροφορηθεί για τα δημοσιεύματα. Εμείς για να πούμε κάτι θα πρέπει να υπάρχει κάτι δεδομένο. Δεν θέλουμε να κάνουμε κάποιο σχόλιο»