Το πάθος ξεχείλισε και οι ποδοσφαιριστές των Λίβερπουλ και Έβερτον με το καθήκον της υπεράσπισης της φανέλας και των χρωμάτων τους, πιάστηκαν στα χέρια!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Με την ένταση στα ύψη μετά το γκολ του Ταρκόφσκι στο 90’+8’ για το τελικό 2-2 στο τελευταίο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ στο «Γκούντισον Παρκ», έγινε… ο χαμός!
Ο Ντουκουρέ έτρεξε προς την εξέδρα των φιλοξενούμενων για να τους πικάρει, ο Κέρτις Τζόουνς το κατάλαβε και του όρμηξε!
Ο Νούνιες – που φυσικά δεν φημίζεται για την ψυχραιμία του – μπήκε στον καυγά, ο Τσιμίκας ήταν εκεί προσπαθώντας να τους χωρίσει, η σύρραξη γενικεύτηκε, τα νεύρα δεν υποχωρούσαν, σημειώνονταν κι άλλες μικρότερες «εστίες» τσακωμών και η μεγάλη «μάχη» του λιμανιού ολοκληρώθηκε μέσα σε χαμό!
Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει των εκτός έδρας αγώνων της με τη Βουλγαρία (φιλικό) και τη Ρουμανία (προκριματικά μουντιάλ) στις 6 και 10 Ιουνίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS