Το +41 της Πάφου και το θετικό πρόσημο της Ανόρθωσης
Η Πάφος είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη... διαφορά στα γκολ υπέρ-κατά.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Ρεάλ και η Μάντσεστερ Σίτι κυριαρχούν τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη έχοντας κατακτήσει τα τρόπαια του Champions League από το 2022 και μετά, ωστόσο τη φετινή σεζόν η πορεία θα σταματήσει νωρίς για μία εκ των δύο, αφού οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν στα playoffs για την είσοδο στους 16 της διοργάνωσης.
Λίγη ώρα πριν την πρώτη κόντρα τους στο "Έτιχαντ" όπου αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, οι Πεπ Γκουαρδιόλα και Κάρλο Αντσελότι, έκαναν γνωστές τις ενδεκάδες με τις οποίες θα παρατάξουν τους πολίτες και τους μερένγκες αντίστοιχα.
Η ενδεκάδα της Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Ακάντζι, Ρούμπεν Ντίας, Άκε, Γκβάρντιολ, Μπερνάρντο Σίλβα, Στόουνς, Ντε Μπρόινε, Σαβίνιο, Γκρίλις, Χάλαντ
Η ενδεκάδα της Ρεάλ: Κουρτουά, Βαλβέρδε, Ασένσιο, Τσουαμενί, Μεντί, Θεμπάγιος, Καμαβινγκά, Μπέλιγχαμ, Ροντρίγκο, Εμπαπέ, Βινίσιους