Themasports teamΟ Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του πρώτου του αγώνα με την Βίκινγκουρ για τα playoffs της φάσης των 16 του Conference League και ο Ρουί Βιτόρια ανακοίνωσε την αποστολή, όπου υπάρχουν αρκετές αισθητές απουσίες.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Παναθηναϊκός μετράει δύο διαδοχικές ήττες εντός συνόρων (από Ολυμπιακό σε Κύπελλο και Άρη σε πρωτάθλημα), ωστόσο τώρα καλείται να αντιδράσει, αφού έχει μπροστά του το πρώτο παιχνίδι με την Βίκινγκουρ για τα playoffs της φάσης των 16 του Conference League.
Αυτό θα το δώσει εκτός έδρας, με τους πράσινους να καλούνται να ανταποκριθούν σε αυτό το τεστ έχοντας σημαντικές απουσίες, από τη στιγμή που δεν θα βρεθούν στην αποστολή οι Αράο, Ντραγκόβσκι, Πελίστρι, Βαγιαννίδης, Γεντβάρι και Ουναχί.
Συγκεκριμένα, ο Αράο έκανε ατομικό πρόγραμμα την Τρίτη (11/2) και ο Ντραγκόβσκι γυμναστήριο ενώ ακολούθησαν θεραπεία οι Πελίστρι, Βαγιαννίδης, Γεντβάι αλλά και Ουναχί, που έχει αιμάτωμα στην ποδοκνημική.
Αναλυτικά η αποστολή που ανακοίνωσε ο Ρουί Βιτόρια: Λοντίγκιν, Λίλο, Μαξ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Ίνγκασον, Πάλμερ Μπράουν, Τσέριν, Μπακασέτας, Μαξίμοβιτς, Τετέ, Τζούριτσιτς, Μαντσίνι, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Σφιντέρσκι, Σιώπης, Νταμπίζας, Φικάι, Μπρέγκου.
Η FIFA θα μοιράσει 355 εκατ. δολάρια στο Μουντιάλ 2026, ποσό-ρεκόρ για συλλόγους με διεθνείς παίκτες, αυξημένο κατά 70% σε σχέση με το Κατάρ, καλύπτοντας πλέον και την προκριματική φάση, κάτι που φυσικά ενδιαφέρει και τις κυπριακές ομάδες.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/11 @ 23:55
Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω για να δούμε την (χρηματιστηριακή) αξία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στο ντεμπούτο τους με τα ερυθρόλευκα και στο… σήμερα, η διαφορά είναι χαώδης.
19/11 @ 23:32
Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα τιμήσει τον Μανόλο Χιμένεθ για την προσφορά του στον σύλλογο, στο πλαίσιο της εντός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τον Άρη την ερχόμενη Κυριακή (23/11, 21:00).
19/11 @ 18:40
Εξαφανίστηκαν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα τα εισιτήρια για το μεγάλο ματς του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
19/11 @ 18:28
Πληθαίνουν τα σενάρια γύρω από το όνομα του Αγιούμπ Ελ Κααμπί.
19/11 @ 16:43
Ο Γιάννης Αλαφούζος στη συνέντευξη Τύπου είχε δηλώσει πως περιμένει το 2027 ο Παναθηναϊκός να μπει στο Βοτανικό και όπως φαίνεται από τις νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν οι εργασίες προχωράνε με εντατικούς ρυθμούς.
19/11 @ 16:43
Η ΑΕΚ Αθ. τοποθετήθηκε στα δημοσιεύματα για το περιεχόμενο των συναντήσεων των ανθρώπων της με την UEFA.
BEST OF THEMASPORTS