ΑΕΚ: "Αβάσιμη η ανακοίνωση της Super League"

ΑΕΚ: "Αβάσιμη η ανακοίνωση της Super League"

Η ΑΕΚ μέσω επίσημης θέσης ενημέρωσε ότι η ανακοίνωση που εξέδωσε η Super League είναι αβάσιμη, καθώς δεν έδωσε εξουσιοδότηση για καμία ενέργεια της Λίγκας

Μετά την ολοκλήρωση του ΔΣ της Super League, η Λίγκα εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας αναφέρει ότι θα προβεί "σε κάθε απαιτούμενη ενέργεια προκειμένου να καταργηθούν ή να τροποποιηθούν σαθρές νομοθετικές διατάξεις, οι οποίες προσβάλλουν το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου", αναφέροντας ότι έχει τη σύμφωνη γνώμη όλων των ΠΑΕ.

Ωστόσο, η ΑΕΚ μέσω επίσημης θέσης ενημέρωσε ότι η εν λόγω ανακοίνωση είναι αβάσιμη, καθώς δεν έδωσε εξουσιοδότηση για καμία ενέργεια της Λίγκας.

Αναλυτικά η θέση της ΑΕΚ

"Η απόφαση του Δ.Σ της Super League είναι αβάσιμη. Η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει γενικώς να γίνουν κινήσεις ώστε να αλλάξουν τα κακώς κείμενα του αθλητικού νόμου. Δεν έχει δώσει καμιά εξουσιοδότηση για οτιδήποτε, ούτε φυσικά έχει μιλήσει για ποινικής φύσεως θέματα"

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Πανόραμα Ευρωλίγκας: Χέρι-χέρι στην κορυφή Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός!

Πανόραμα Ευρωλίγκας: Χέρι-χέρι στην κορυφή Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός!

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Ευρωλίγκας μετά την ολοκλήρωση της έκτης αγωνιστικής.