Ο καθένας την «πάρτη» του!

Ο καθένας την «πάρτη» του!

Την Παρασκευή η αστυνομία, δεν έθεσε κανένα θέμα για το κλειστό κύκλωμα του ΓΣΠ, ανάβοντας πράσινο φως για διεξαγωγή του ευρωπαϊκού αγώνα Ομόνοια-Πάφος.

Την ίδια μέρα, είχε… θυμηθεί ότι δεν εργάζονται αρκετές κάμερες και θέλησε «τουμπάρει» την διεξαγωγή του αγώνα ΑΠΟΕΛ-Απόλλωνα. Πάλι καλά που έκαμαν δεύτερες σκέψεις, μη τραβώντας το στα άκρα.

Είχαν δίκαιο στις ανακοινώσεις που έβγαλαν την ίδια μέρα, ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας, ότι ουσιαστικά η Αστυνομία, έκανε «αντίποινα» στην ΚΟΠ που αποφάσισε να το πάρει επάνω της.

Να μην δεχθεί το αίτημα τους, να μην μετακινηθούν οι οπαδοί του Απόλλωνα και της Ανόρθωσης.

Σε μια χώρα, που χρόνο με το χρόνο, αντί να λειτουργούν καλύτερα οι θεσμοί, γίνονται χειρότερα τα πράγματα, δεν μας εκπλήττει καθόλου το «μπάχαλο» των τελευταίων ημερών.

Δυστυχώς, ο καθένας βλέπει την «πάρτη» του, αντί το γενικό καλό.

Ένα άλλο παράδοξο, είναι πως συνεχίζουν να προμοτάρουν την κάρτα φιλάθλου και τις τροποποιήσεις που θα γίνουν στον νόμο, ωστόσο ούτε τα βασικά πράγματα στις υποδομές των αθλητικών εγκαταστάσεων δεν λειτουργούν σωστά.

Πετάνε δεξιά – αριστερά, ένα κάρο λεφτά, αλλά όταν υπάρχει ανάγκη για κονδύλια βελτίωσης και αναβάθμισης των εγκαταστάσεων, προτάσσουν την… κλασική δικαιολογία, περί «μεγάλου κόστους».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αμέσως μετά την παρουσίαση του νέο Γενικού Διευθυντή, Ευθύμιου Αγαθοκλεόυς και του νέου Τεχνικού Διευθυντή, Ζόελ Νταμάχου, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, μίλησε και για το θέμα επενδύσεων σε υποδομές, αποκαλύπτωντας μία σημαντική εξέλιξη για το... γαλαζοκίτρινο οίκημα που ονειρεύονται οι ΑΕΛίστες!