Αν θέλει εξάδα θέλει και διπλό (Πιθανή εντεκάδα)

Αν θέλει εξάδα θέλει και διπλό (Πιθανή εντεκάδα)

Η Ανόρθωση πάει στην Λεμεσό σήμερα με στόχο το τρίποντο

Το ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ μπορεί να τελείωσε 2-2 αλλά η Ανόρθωση έδειξε ότι μπορεί να διεκδικήσει μέχρι τέλους την είσοδο στην πρώτη εξάδα.  Η παρουσία της εκεί είναι ο μοναδικός τρόπος να πάρει διάκριση και θα το κυνηγήσει μέχρι τέλους. 

Σημερινός αντίπαλος είναι η ΑΕΛ , που ναι μεν είναι πληγωμένη αλλά δεν σημαίνει ότι θα είναι εύκολος αγώνας.  Η ομάδα του Μάουρο Καμορανέζι σε ένα must win παιχνίδι πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να κερδίσει και να επωφεληθεί από τις απώλειες στο ντέρμπι που θα γίνει στην Λευκωσία. 

Στα αγωνιστικά νέα επιστρέφουν από τιμωρία Μουγκάμπι και Ιλιεφ και εκτός για την ίδιο λόγο θα είναι οι Κάργας και Ιωάννου. Εκτός θα είναι οι Ευαγόρας,  Ρόγκουλιτς και Κριχόβιακ. 

Πιθανή εντεκάδα είναι οι Ζίβκοβιτς,  Τεισέιρα,  Μουγκάμπι,  Χρυσόπουλος,  Κονσεϊσάο,  Γκαρσία, Αρτυματάς, Χαραλάμπους,  Γκιούρτσο,  Παρούτης,  Λόπεζ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Λεμεσός: Κοριτσάκι εντοπίστηκε στον πάτο της πισίνας χωρίς τις αισθήσεις της – Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Λεμεσός: Κοριτσάκι εντοπίστηκε στον πάτο της πισίνας χωρίς τις αισθήσεις της – Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο, νοσηλεύεται κοριτσάκι 5 με 6 ετών, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, χθες Τετάρτη (03/12) κινδύνευσε σοβαρά σε πισίνα στη Λεμεσό.