Ο Στέφανος Τζίμας "τρελάθηκε" με το buzzet beater γκολ του Χρήστου Μουζακίτη στο ντέρμπι "αιωνίων" και το σχολίασε με μυθικό τρόπο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Δύο Ελληνόπουλα βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα στο προσκήνιο του εγχώριου ποδοσφαίρου.
Ο λόγος για τον Στέφανο Τζίμα, που πήρε μεταγραφή ρεκόρ στην Μπράιτον και ο Χρήστος Μουζακίτης, που με το απίθανο τέρμα του στο τελευταίο λεπτό της ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, έκρινε το ντέρμπι και έστειλες τους "ερυθρόλευκους" στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Το τηλεκατευθυνόμενο γκολ του 18χρονου χαφ έχει προκαλέσει φρενίτιδα, με τον 19χρονο επιθετικό της Νυρεμβέργης να σχολιάζει το μαγικό τελείωμα του "Μούζα" με μυθικό τρόπο.
"Ο μπρο πετάει βολέ επειδή απλά βαριέται", έγραψε ο Τζίμας κάτω από το ποστ νίκης που έκανε ο Μουζακίτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζουν στον Απόλλωνα, για την επίθεση, είναι ο 29χρονος Μάρκους Κόκο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS