Πρόστιμο στην Ομόνοια από τον Αθλητικό Δικαστή για την ανακοίνωση που αφορούσε το ματς με την ΕΝΠ και το πέναλτι που δεν έδωσε ο Μάριος Χριστοφόρου στο τριφύλλι.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
*Καταγγελία κατά του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας αναφορικά με ανακοίνωση που εξέδωσε στις 25/01/2025 και δημοσιεύθηκε στα ΜΜΕ μετά τον αγώνα ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ημερ. 24/01/2025:
Α. θίγει ή μειώνει το κύρος της διαιτησίας και/ή συγκεκριμένης διαιτησίας και/ή συγκεκριμένου διαιτητή και/ή θίγει ή μειώνει την αξιοπρέπεια και/ή την προσωπικότητα διαιτητή και/ή άπτεται διαιτησίας που πρόκειται να γίνει η διαιτητή που έχει ορισθεί για να διαιτητεύσει αγώνα και/ή άπτεται φάσεων αγώνα και/ή αποφάσεων του διαιτητή σε συγκεκριμένες φάσεις αγώνα και/ή αγώνα που διεξήλθε στο παρελθόν και/ή ανακοίνωση που προτρέπει την Επιτροπή Διαιτησίας και/ή τον Διευθυντή για να προβεί σε συγκεκριμένες ενέργειες, αναφορικά με διαιτησία αγώνα ή θίγει ή μειώνει το κύρος των παρατηρητών και/ή συγκεκριμένου παρατηρητή και/ή θίγει ή μειώνει την αξιοπρέπεια και/ή την προσωπικότητα παρατηρητή και/ή άπτεται της βαθμολογίας που ο παρατηρητής και/ή γενικά του Φύλλου Αγώνα που συντάσσει ο παρατηρητής για συγκεκριμένο αγώνα, ή θίγει ή μειώνει το κύρος των μελών της Επιτροπής Διαιτησίας και/ή άπτεται του έργου της Επιτροπής Διαιτησίας και/ή του Διευθυντή της.
Β. θίγει ή μειώνει την αξιοπρέπεια, την προσωπικότητα και/ή το κύρος οποιουδήποτε ατόμου που ενέχεται στο άθλημα του ποδοσφαίρου, αξιωματούχου ή μέλους σωματείου, αξιωματούχου, ή μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ και/ή θίγει ή μειώνει οπαδούς οποιασδήποτε ομάδας που συμμετέχει στο Πρωτάθλημα, αφορούν διαιτησία που πρόκειται να γίνει ή διαιτητή που έχει ορισθεί για να διαιτητεύσει αγώνα που έπεται των δηλώσεων.
Γ. είναι εκτός των πλαισίων της αθλητοπρέπειας και/ή του τιμίου παιχνιδιού και/ή που μπορεί να συμβάλει σε δυσπιστία κατά του αθλήματος και/ή λειτουργών του αθλήματος και/ή που μπορεί να συμβάλει και/ή να υποκινήσει αντιαθλητικές ενέργειες και/ή που γελοιοποιεί το άθλημα ή άτομα που ενέχονται στο άθλημα και/ή που είναι μειωτικές για το άθλημα ή μειωτικές για άτομα που ενέχονται στο άθλημα με οποιοδήποτε τρόπο και/ή που είναι σαρκαστικές για το άθλημα και/ή άτομα που ενέχονται σε αυτό κατά παράβαση του άρθρου 2 και όπως τούτα ορίζονται στο άρθρο 4(ιστ)(i), (ii) και (iii) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ και των άρθρων 6 και 7 Κεφάλαιο ΧΧ Προκήρυξη Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας 2024-2025
Απόφαση: Πρόστιμο
Ομόνοια και ΑΕΚ θα... βαρεθούν να τα λένε φέτος, αφού εκτός από τις τρεις φορές που συναντήθηκαν μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και την τέταρτη που... πλησιάζει, θα κοντραριστούν και δύο ακόμα φορές στα ημιτελικά του κυπέλλου με φόντο τον τελικό!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/04 @ 13:05
Ανάρτηση από την Ομόνοια στα σοσιαλ μίντια από το γκολ ζωγραφιά της ομάδας Κ17 στην Σικελία
20/04 @ 11:05
Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο θρύλος της Ομόνοιας Ανδρέας Κάντηλος
19/04 @ 13:22
Συνέντευξη στο παραχώρησε ο Στέφαν Γιόβετιτς.
Ο Στέφαν Γιόβετιτς θα μείνει για πάντα στην ιστορία του Ολυμπιακού. Πολύ απλά γιατί ο νυν διεθνής Μαυρβούνιος της Ομόνοιας ήταν μέλος της ομάδας που αγωνίστηκε στο τελικό του UEFA Europa Conference League συμβάλλοντας στο 1-0 επί της Φιορεντίνα και μίλησε από την Κύπρο για μία από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ποδοσφαιρικής του καριέρας.
18/04 @ 20:43
Ο Λοΐζος Λοΐζου, είναι μεταξύ των πιο έμπειρων νέων ποδοσφαιριστών σύμφωνα με την CIES Football Observatory
18/04 @ 15:18
Η Θύρα 9 με ανάρτηση της δημοσιεύει φωτογραφία των Παπασταύρου και Αργυρίδη έξω από Αστυνομικό σταθμό σημειώνοντας πως πέρασαν τη Μεγάλη Παρασκευή δίνοντας καταθέσεις.
18/04 @ 13:53
Σε φουλ ρυθμούς η προετοιμασία της Ομόνοιας ενόψει ΑΕΚ.
BEST OF THEMASPORTS