Themasports teamΌλο και πιο κοντά στην απόκτηση του δικού της "σπιτιού" βρίσκεται η Εθνική Ελλάδας, με τις συζητήσεις ανάμεσα στην ΕΠΟ και τον Γιώργο Βαρδινογιάννη για το προπονητικό κέντρο της Παιανίας να βρίσκονται σε καλό δρόμο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα με τα οποία έχουν καταπιαστεί οι άνθρωποι της ΕΠΟ το τελευταίο εξάμηνο είναι είναι εκείνο του προπονητικού κέντρου της Εθνικής Ελλάδας και φαίνεται πως σύντομα θα προκύψει "λευκός καπνός".
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συζητήσεις μεταξύ του Μάκη Γκαγκάτση και του Γιώργου Βαρδινογιάννη για το προπονητικό κέντρο της Παιανίας βρίσκονται σε καλό δρόμο.
Ακόμη δεν υπάρχει οριστική συμφωνία, ωστόσο κατά την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ την Τρίτη (4/2) αποφασίστηκε να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την προοπτική αγοράς προπονητικού κέντρου για τις Εθνικές Ομάδες.
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, απευθυνόμενος στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής ανέφερε μεταξύ άλλων πως: "Αυτό είναι το μεγαλύτερο στοίχημα της διοίκησής μας και πρέπει να το κερδίσουμε. Είναι επιβεβλημένο να αποκτήσουν επιτέλους οι Εθνικές Ομάδες μας το σπίτι τους".
Οι επαφές μεταξύ του κ. Γκαγκάτση και του κ. Βαρδινογιάννη είχαν ξεκινήσει από τις αρχές Αυγούστου, όταν είχαν και συνάντηση, και όπως είχε γίνει επίσημα γνωστό επρόκειτο να εξεταστούν όλες οι παράμετροι για την εγκατάσταση όλων των Εθνικών Ομάδων στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας, που έχει έκταση 70 στρεμμάτων.
Από την ΕΠΟ θεωρούν ιδανική την επιλογή της Παιανίας, καθότι το αθλητικό της κέντρο περιλαμβάνει γήπεδα, κτηριακές εγκαταστάσεις και ξενώνες και ως εκ τούτου πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να αποτελέσει το μόνιμο "σπίτι" των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Γκαγκάτσης είχε αναστείλει τις επαφές για το εν λόγω ζήτημα λόγω του πένθους της οικογένειας Βαρδινογιάννη μετά τον θάνατο του Βαρδή Βαρδινογιάννη.
Πηγή: sport24.gr
Αν κάποιος οπαδός της ΑΕΛ έκλεινε την τηλεόραση, το ραδιόφωνο, το λάπτοπ ή το κινητό μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου που η ομάδα του... πελαγοδρομούσε και μάθαινε το τελικό αποτέλεσμα χωρίς να έχει καμία ενημέρωση για το Β' ημίχρονο, θα νόμιζε ότι του κάνουν πλάκα ή ότι δεν ακούει καλά!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/11 @ 13:27
Μόλις λίγες ώρες παρέμεινε στα κοινωνικά δίκτυα της FIFA η πρώτη επίσημη αφίσα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 , πριν αποσυρθεί λόγω θύελλας αντιδράσεων, εξαιτίας της απουσίας του Κριστιάνο Ρονάλντο.
22/11 @ 13:14
Την παρέμβαση της FIFA ζήτησε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ιαπωνίας, καταγγέλλοντας ότι οι παίκτες της εθνικής ομάδας δέχθηκαν... γροθιές από τους Βορειοκορεάτες αντιπάλους, κατά την καθιερωμένη χειραψία πριν από τον μεταξύ τους αγώνα τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο U17!
20/11 @ 15:05
Διεξάγεται την ερχόμενη εβδομάδα στην Πάφο το διεθνές αναπτυξιακό τουρνουά Εθνικών ομάδων Παίδων που διοργανώνεται από την ΚΟΠ σε συνεργασία με την UEFA για Εθνικές ομάδες Παίδων Κ-15.
19/11 @ 18:14
Ο Παναμάς προκρίθηκε στο Μουντιάλ του 2026. Μία ανεπανάληπτη επιτυχία για τον... εξωτικό παράδεισο της Κεντρικής Αμερικής που βρέχεται ανατολικά από τον Ατλαντικό και δυτικά από τον Ειρηνικό ωκεανό.
19/11 @ 17:48
Δείτε από το ΡΙΚ, τα στιγμιότυπα από τον χθεσινοβραδινό φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο στάδιο «Αλφαμέγα» ανάμεσα στην Εθνική Κύπρου των ανδρών και την Εσθονία.
19/11 @ 17:36
Ο Ντόναλντ Τραμπ απείλησε με απομάκρυνση πόλεων–οικοδεσποτών του Μουντιάλ λόγω «ζητημάτων ασφαλείας», την ίδια στιγμή που ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε νέο διευκόλυνσης θεωρήσεων εισόδου για τους φιλάθλους.
BEST OF THEMASPORTS