Themasports teamΌλο και πιο κοντά στην απόκτηση του δικού της "σπιτιού" βρίσκεται η Εθνική Ελλάδας, με τις συζητήσεις ανάμεσα στην ΕΠΟ και τον Γιώργο Βαρδινογιάννη για το προπονητικό κέντρο της Παιανίας να βρίσκονται σε καλό δρόμο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα με τα οποία έχουν καταπιαστεί οι άνθρωποι της ΕΠΟ το τελευταίο εξάμηνο είναι είναι εκείνο του προπονητικού κέντρου της Εθνικής Ελλάδας και φαίνεται πως σύντομα θα προκύψει "λευκός καπνός".
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συζητήσεις μεταξύ του Μάκη Γκαγκάτση και του Γιώργου Βαρδινογιάννη για το προπονητικό κέντρο της Παιανίας βρίσκονται σε καλό δρόμο.
Ακόμη δεν υπάρχει οριστική συμφωνία, ωστόσο κατά την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ την Τρίτη (4/2) αποφασίστηκε να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την προοπτική αγοράς προπονητικού κέντρου για τις Εθνικές Ομάδες.
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, απευθυνόμενος στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής ανέφερε μεταξύ άλλων πως: "Αυτό είναι το μεγαλύτερο στοίχημα της διοίκησής μας και πρέπει να το κερδίσουμε. Είναι επιβεβλημένο να αποκτήσουν επιτέλους οι Εθνικές Ομάδες μας το σπίτι τους".
Οι επαφές μεταξύ του κ. Γκαγκάτση και του κ. Βαρδινογιάννη είχαν ξεκινήσει από τις αρχές Αυγούστου, όταν είχαν και συνάντηση, και όπως είχε γίνει επίσημα γνωστό επρόκειτο να εξεταστούν όλες οι παράμετροι για την εγκατάσταση όλων των Εθνικών Ομάδων στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας, που έχει έκταση 70 στρεμμάτων.
Από την ΕΠΟ θεωρούν ιδανική την επιλογή της Παιανίας, καθότι το αθλητικό της κέντρο περιλαμβάνει γήπεδα, κτηριακές εγκαταστάσεις και ξενώνες και ως εκ τούτου πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να αποτελέσει το μόνιμο "σπίτι" των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Γκαγκάτσης είχε αναστείλει τις επαφές για το εν λόγω ζήτημα λόγω του πένθους της οικογένειας Βαρδινογιάννη μετά τον θάνατο του Βαρδή Βαρδινογιάννη.
Πηγή: sport24.gr
Με προπόνηση που έγινε σήμερα (11/11) στο προπονητικό κέντρο του Άρη στη Λεμεσό, συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής Κύπρου για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου (15/11, 19:00) με αντίπαλο την Αυστρία στο στάδιο «Αλφαμέγα», για τα προκριματικά του Mundial 2026.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/11 @ 19:05
Με προπόνηση που έγινε σήμερα (11/11) στο προπονητικό κέντρο του Άρη στη Λεμεσό, συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής Κύπρου για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου (15/11, 19:00) με αντίπαλο την Αυστρία στο στάδιο «Αλφαμέγα», για τα προκριματικά του Mundial 2026.
11/11 @ 18:25
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεκαθάρισε πως το Μουντιάλ του 2026 θα είναι δεδομένα το τελευταίο της καριέρας του.
11/11 @ 13:27
Η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων προετοιμάζεται για τους αγώνες με Κόσοβο και Σαν Μαρίνο αντίστοιχα, με στόχο τα νικηφόρα αποτελέσματα που θα δημιουργήσουν καλύτερες προοπτικές για την παρουσία της στον πρώτο όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-21.
11/11 @ 13:09
Αποθεώθηκαν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Κύπρου από μαθητές στη Λεμεσό ενόψει του ματς με την Αυστρία.
11/11 @ 10:49
Η Εθνική μας ομάδα το ερχόμενο Σάββατο 15 Νοεμβρίου και ώρα 19:00, θα αντιμετωπίσει την Αυστρία στο Στάδιο Αλφαμέγα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και μεγάλες δόξες του ποδοσφαίρου μας, βρέθηκαν κοντά στον Ομοσπονδιακό μας προπονητή και διεθνείς μας ποδοσφαιριστές.
11/11 @ 08:44
Εδώ και μερικούς μήνες, αποφάσισαν στην ΚΟΠ, ότι θα προσλάβουν τεχνικό διευθυντή για τις μικρές εθνικές ομάδες. Το προανήγγειλε, σε σειρά δηλώσεων του, ο επικεφαλής της επιτροπής εθνικών ομάδων Φώτης Φωτίου.
BEST OF THEMASPORTS