Η Νάπολι δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα στο Μίλαν - Ίντερ, μένοντας ισόπαλη με τη Ρόμα στο ματς της 23ης αγωνιστικής της Serie A.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Σε ένα παιχνίδι με λίγες μεγάλες στιγμές, η Νάπολι και η Ρόμα έμειναν ισόπαλες στο "Ολίμπικο" (1-1). Οι "παρτενοπέι" είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μοναξιά της κορυφής στη Serie A, μετά το πέρας της 23ης αγωνιστικής, όμως ισοφαρίστηκαν λίγο πριν το φινάλε.
Το προβάδισμα και κατ' επέκταση το μοναδικό τέρμα του αγώνα πέτυχε ο Σπινατσόλα. Ο Ιταλός υποδέχθηκε μία μπαλιά στην περιοχή και πετυχαίνοντας εκτός θέσης τον Σβιλαρ, σκόραρε για το 0-1 στο 29ο λεπτό. Η Ρόμα έφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση στο 75'.
Ο Παρέδες εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισε η ομάδα του και το σουτ του τράνταξε το δεξί δοκάρι της εστίας. Τελικά, όμως, το 1-1 ήρθε και το πέτυχε ο Ανχελίνο, ο οποίος με υπέροχο γκολ στο 90+2' διαμόρφωσε και το σκορ του αγώνα.
Ένα αποτέλεσμα που αφήνει απογοητευμένη τη Νάπολι, η οποία δεν μπόρεσε να αυξήσει τη διαφορά με τη δεύτερη Ίντερ, μετά το αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τη Μίλαν.
ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:
Ρόμα: Σβίλαρ, Ρενς, Μαντσίνι, Ντικά, Ανχελίνο, Κονέ, Κριστάντε, Πισίλι, Σούλε, Ελ Σαραουί, Σομουρόντοφ
Νάπολι: Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Ζεσούς, Σπινατσόλα, Ανγκισά, Λομπότκα, ΜακΤόμινεϊ, Πολιτάνο, Νέρες, Λουκάκου.
Μέρα γενικής συνέλευσης είναι η σημερινή. Τα μέλη θα περιμένουν ενημέρωση από τον πρόεδρο Κώστα Κωνσταντίνου και τους συνεργάτες του, για το καινούργιο «καθεστώς» διαχείρισης της ομάδας. Λαμβάνοντας υπόψη τις τοποθετήσεις που έγιναν πριν μερικές εβδομάδες από τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΛ, ότι θα συσταθεί εταιρία, η οποία θα είναι «συμπαίχτης» με το ΔΣ του σωματείου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/05 @ 01:00
Η Πόρτο νίκησε 2-1 στην έδρα της Μποαβίστα και εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Μπράγκα ώστε να γίνει αφεντικό για την κατάληψη της τρίτης θέσης του πορτογαλικού πρωταθλήματος.
12/05 @ 00:26
Από... αέρος «χτυπήθηκε» η Νάπολι που σε ακόμα ένα ματς έπαιξε με τη φωτιά και τώρα «κάηκε»! Η Τζένοα πήρε βαθμό (2-2) στο «Αρμάντο Μαραντόνα» και η Ίντερ απέκτησε πάλι θάρρος με το -1 από την κορυφή!
12/05 @ 00:19
Η Μπριζ του βασικού σε όλο το ματς Τζόλη νίκησε 2-0 την Γκενκ του Καρέτσα (έμεινε στον πάγκο λόγω τραυματισμού) και μείωσε εκ νέου στον πόντο από την πρωτοπόρο Ουνιόν, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος!
12/05 @ 00:14
Ο Άγιαξ ηττήθηκε 3-0 από τη Ναϊμέγκεν στο Άμστερνταμ και η υπόθεση της κορυφής της Eredivisie αποκτά ξανά τρομερό ενδιαφέρον, δυο «στροφές» πριν το φινάλε της σεζόν!
12/05 @ 00:07
Καταιγίδα ήταν στο δεύτερο ημίχρονο η Ρέιντζερς και με το εμφατικό 4-0 έκανε πάρτι απέναντι στην Αμπερντίν που δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
12/05 @ 00:00
Πρώτο ημίχρονο Λίβερπουλ, δεύτερο Άρσεναλ, τελικό 2-2 στο «Άνφιλντ» με την καλύτερη ομάδα της Αγγλίας να παίρνει τα ηνία και την… καλύτερη της Ευρώπης να επανέρχεται στο ματς. Αποδοκιμασίες για ΤΑΑ.
BEST OF THEMASPORTS