«Δεν συμφωνώ με τις αλλαγές αλλά...»

«Δεν συμφωνώ με τις αλλαγές αλλά...»

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή "Κάνε Παιχνίδι" με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο πρόεδρος των παλαιμάχων της ΑΕΚ, Γιώργος Κωνσταντίνου για όλα όσα αφορούν την ομάδα του. 

Τα κυριότερα σημεία:

Ένα γενικό σχόλιο για την ΑΕΚ: «Είμαι ευχαριστημένος από την ΑΕΚ, παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο η ομάδα. Υπάρχουν και άτυχες στιγμές, πάντα θα υπάρχουν. Και στην ήττα με την Ομόνοια και στο ματς με ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση, η ομάδα είχε εξαιρετική απόδοση. Σε κάποια ματς ήρθαν άτυχες στιγμές. Δεν μπορώ να πω πως δεν με ικανοποιεί η ομάδα και δεν είναι στα καλά της, αντιθέτως με ικανοποιεί και είναι στα πολύ καλά της».

Για τον Μπεργκ και το θέμα με τις αλλαγές: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν συμφωνώ με το θέμα των αλλαγών. Υπάρχουν κάποιες στιγμές που θες τη βοήθεια από τον πάγκο, από την άλλη δεν μπορώ να πω ότι δεν τον καταλαβαίνω γιατί όταν πάει καλά η ομάδα σου φοβάσαι να αλλάξεις αυτό που βλέπεις. Αλλά όταν φωνάζει η ομάδα πρέπει να κάνεις αλλαγές.

Για το πρωτάθλημα: «Η ΑΕΚ έχει όλα τα φόντα να πάρει το πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα θα κριθεί στα πλέι οφ. Αν εκεί δείξεις τσαγανό και το μέταλλο του νικητή, τότε μπορείς να πάρεις τίτλο. Ο τίτλος δεν κρίνεται στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Όμως πρέπει να κρατήσεις διαφορά. Πρέπει να είσαι κοντά για να μπορείς να διεκδικήσεις τίτλο. Ο Άρης και η Πάφος έχουν υπεροπλία και παίκτες που μπορούν να βγάλουν δύο εντεκάδες. Όμως πιστεύω ότι θα υπάρξουν εκπλήξεις».

Για το ματς Κυπέλλου: «Το φαβορί το δείχνεις μέσα στο γήπεδο. Η ΕΝΠ δυσκόλεψε όλες τις ομάδες. Η ΑΕΚ εκεί δεν κατάφερε να κερδίσει και αυτό λέει κάτι. Θα πρέπει να είναι σοβαρή για να περάσει από το Παραλίμνι».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Λέτε να ξανακάνει... πάταγο η Πάφος; «Νοσοκομείο» η Γιουβέντους πριν το μεταξύ τους ματς!

Λέτε να ξανακάνει... πάταγο η Πάφος; «Νοσοκομείο» η Γιουβέντους πριν το μεταξύ τους ματς!

Την ερχόμενη Τετάρτη (10/12, 22:00) η Πάφος FC έχει μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή για το Champions League, αφού θα αντιμετωπίσει στο Τορίνο τη Γιουβέντους, για την 6η αγωνιστική της League Phase.

BEST OF THEMASPORTS