Σωστά… ξηγήθηκαν με Πάμπο

Σωστά… ξηγήθηκαν με Πάμπο

Το τελευταίο 24ωρο, πέρα από την απόφαση πρόσληψης του Μάριου Νικολάου, στα ΑΕΛίτικα στέκια δίδουν και παίρνουν οι απόψεις για τον Πάμπο Χριστοδούλου.

Οι οπαδοί που ήθελαν οπωσδήποτε να τον δουν ξανά μπροστά από τον πάγκο της ομάδας, καταλογίζουν στη διοίκηση ότι δεν του πρότεινε συμβόλαιο για ενάμισι χρόνο, αλλά μόνο για πέντε μήνες.

Κι ο ίδιος ο «Παμπουρίνιο» αυτό άφησε να εννοηθεί σε σημερινή του δήλωση σε άλλη ιστοσελίδα.

Μάλλον δεν περίμενε ότι θα προκύψει διάψευση από τη διοίκηση και αναφορά στις λεπτομέρειες της διαπραγμάτευσης που έγινε μαζί του (ΔΕΙΤΕ την ανακοίνωση).

Η διοίκηση από το περασμένο Καλοκαίρι έκανε… χίλια λάθη, τα οποία έφεραν την ομάδα σε αυτή την δύσκολη κατάσταση.

Όμως, δεν την αδικούμε που αποφάσισε στην πρόταση συνεργασίας στον Πάμπο, να βάλει ρήτρα αποδέσμευσης, σε περίπτωση που δοθεί η διαχείριση της ομάδας σε επενδυτή.  

*Διαβάζοντας τα παραπάνω, να μην σπεύσουν κάποιοι να μας κατατάξουν σε αυτούς που «προσέχουν» τη διοίκηση της ΑΕΛ. Τους τελευταίους μήνες, δεν κάνουμε… άλλη δουλειά, από την επισήμανση των λαθών και των παραλείψεων τους.

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΟΦΗ-Ολυμπιακός: Κρητικοί και «ερυθρόλευκοι» κοντράρονται για τον τίτλο του Super Cup! (Πιθανές ενδεκάδες)

ΟΦΗ-Ολυμπιακός: Κρητικοί και «ερυθρόλευκοι» κοντράρονται για τον τίτλο του Super Cup! (Πιθανές ενδεκάδες)

ΟΦΗ και Ολυμπιακός τίθενται σήμερα στις 17:00 αντιμέτωποι στο Παγκρήτιο στον μεγάλο τελικό του Βetsson Super Cup!

BEST OF THEMASPORTS