Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας «τρελαίνει» κόσμο στο Βέλγιο με τη φανέλα της Γκενκ και όπως αναφέρει το CIES υπάρχει μία κατηγορία, που «ξεπερνάει» τους Λαμίν Γιαμάλ και Σαβίνιο!
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας είναι απ’ τους πιο πολλά υποσχόμενους παίκτες στο πρωτάθλημα του Βελγίου και όχι μόνο.
Τη φετινή σεζόν, έχει ξεκινήσει να παίρνει ολοένα και περισσότερο χρόνο συμμετοχής και ήδη έχει αρχίσει να καταρρίπτει τα πρώτα ρεκόρ!
Σύμφωνα με το Transfermarkt, είναι ο νεότερος σκόρερ της Γκενκ , αλλά και στον 21ο αιώνα στο πρωτάθλημα του Βελγίου, αφήνοντας πίσω του παίκτες όπως ο Λουκάκου και ο Τίλεμανς!
«Ξεπέρασε» μέχρι και τον Γιαμάλ
Όπως έγινε γνωστό, απ’ το CIES υπάρχει μία «ειδική» κατηγορία, που «ξεπερνάει» τους Λαμίν Γιαμάλ και Σαβίνιο! Συγκεκριμένα, ο 17χρονος είναι ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες expected ασίστ, όταν μιλάμε για παίκτες που είναι κάτω από 21 ετών!
Ο Καρέτσας μετράει συγκεκριμένα 0.38 expected ασίστ ανά αγώνα, αριθμός ικανός, για να είναι στην κορυφή της λίστας! Απ’ την άλλη το «αστέρι» της Μπαρτσελόνα έχει 0.32, ενώ ο Σαβίνιο 0.29! Αξίζει να σημειωθεί, πως στην εν λόγω λίστα είναι μόνο παίκτες, που παίζουν είτε μέσοι, είτε επιθετικοί.
Και όλα αυτά, την ώρα που η Ελλάδα «παραμονεύει». Όπως έχει δηλώσει, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα κάνει γνωστό την επιλογή του σχετικά με την εθνική, που θα παίξει τον Μάρτιο.
Μπορεί στις μικρές εθνικές ομάδες να έπαιξε με το Βέλγιο, όμως, η «γαλανόλευκη» έχει κάνει ήδη την κίνησή της και περιμένει την απάντηση του Καρέτσα.
Ανακοινώνεται από την ΚΟΠ, ότι η κλήρωση των αγώνων της Β’ φάσης του Κυπέλλου Coca-Cola Α’-Β’ Κατηγορίας περιόδου 2025-2026, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου.
Οι «Times» αποκαλύπτουν ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από τη Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι, παρότι το συμβόλαιο του λήγει το 2027. Τα πρώτα ονόματα για αντικαταστάτες. Ανάμεσα τους ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ Λάρνακας και νυν της Μπόρνμουθ, Άντονι Ιραόλα!
Οι αποκαλύψεις στην Τουρκία για παράνομα στοιχήματα φέρνουν τον κίνδυνο μαζικών υποβιβασμών και ισόβιων αποκλεισμών, με τα ΜΜΕ της χώρας να μιλούν για «τσουνάμι» εξελίξεων.
Ο Τόμας Σούτσεκ αποκάλυψε στη βιογραφία του πως πέρασε δύο χρόνια παλεύοντας με την κατάθλιψη, περιγράφοντάς τα ως «χρόνια φρίκης», θέλοντας να δώσει δύναμη σε όσους βιώνουν το ίδιο.