Themasports teamΠαρελθόν αποτελεί λίγη ώρα μετά την ήττα από τα Χανιά ο Λάμτσε από την Ηλιούπολη, με την ανακοίνωση της ομάδας να αφήνει αιχμές κατά του παίκτη, για… μειωμένη απόδοση. Του προτείνει μάλιστα, να μείνει στην αγαπημένη του πόλη, όπου ενδέχεται να υπάρχει και προοπτική για το μέλλον του!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Την απόφαση να απομακρύνει άμεσα από την ομάδα τον Φράνκο Λάμτσε ανακοίνωσε η Ηλιούπολη λίγο μετά την ήττα στα Χανιά (3-2). Στην ανακοίνωση υπάρχουν αιχμές για τον Αλβανό αμυντικό αλλά και τη σημερινή αντίπαλο της ομάδας.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ηλιούπολης:
«Εκτός Ηλιούπολης ο Λάμτσε Με Απόφαση Της Διοίκησης.
Με απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ Ηλιούπολη, ο ποδοσφαιριστής Φράνκο Λάμτσε αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, αμέσως μετά το παιχνίδι με τα Χανιά, λόγω της απόδοσής του.
Μάλιστα, η ΠΑΕ -σε ένδειξη επαγγελματισμού- προσφέρει στον ποδοσφαιριστή την επιλογή να μην επιστρέψει με την αποστολή στην Αθήνα, αλλά να του στείλουμε τα πράγματα του στην αγαπημένη του πόλη...τα Χανιά, όπου ίσως, υπάρχει και μελλοντική προοπτική εξέλιξης για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.
ΥΓ. Η «αποστολή» εξετελέσθη, αλλά η Ηλιούπολη θα πει την τελευταία της λέξη στα γήπεδα.
Μακριά από την ομάδα άνθρωποι που δεν τιμούν και δεν σέβονται τη φανέλα μας!»
bnsports.gr
Δείτε πώς διαμορφώνεται η κατάσταση στη βαθμολογία της UEFA, μετά τα ματς της Τετάρτης (26/11) για την 5η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
27/11 @ 09:15
Κρίσιμο ματς απέναντι στην Μπραν για τον ΠΑΟΚ στην «καυτή» Τούμπα.
27/11 @ 08:43
Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στο «Αρτέμιο Φράνκι» κόντρα στη Φιορεντίνα (22:00) και θέλει να πάρει βαθμό ή βαθμούς, που θα την φέρουν πιο κοντά στον στόχο της πρόκρισης στην επόμενη φάση.
27/11 @ 08:28
Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει απόψε ένα ακόμη βήμα προς την οκτάδα του Εuropa League, καθώς κοντράρεται στο ΟΑΚΑ με τη Στουρμ Γκρατς (22:00) για την 5η αγωνιστική της League Phase.
26/11 @ 17:20
Ένα συνολικό ποσό το οποίο είναι μεγαλύτερο από δύο εκατομμύρια ευρώ ζητούν οι πρώην παίκτες του Άρη.
26/11 @ 16:33
Το ΕΣΡ τιμώρησε τον Τάκη Τσουκαλά με πρόστιμο 30.000 ευρώ για τις ύβρεις του κατά του Εργκίν Αταμάν και του γιου του, Σαρπ, σε εκπομπή στο Youtube.
26/11 @ 16:10
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν άλλαξε τις συνήθειές του, κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δύσκολα θα επιφυλάξει εκπλήξεις στον Τσάμπι Αλόνσο.
BEST OF THEMASPORTS