Δείτε τι δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης που διεξήχθη στο ΓΣΠ ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια Αραδίππου για την 20η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan, ο προπονητής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Μανόλο Χιμένεθ.
«Ένα παιχνίδι που με το αποτέλεσμα φάνηκε εύκολο. Τίποτα όμως δεν είναι εύκολο αν δεν βάλεις το πρώτο γκολ. Πολύ σεβασμό στον αντίπαλο μας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δυστυχώς για αυτούς δέχθηκαν πολλά γκολ. Μακάρι να κάναμε πάντα τέτοια παιχνίδια. Προτιμώ όμως εφτά νίκες με 1-0, παρά μία με 7-0».
Για την αμυντική λειτουργία: «Μόνο με δουλειά θα βελτιώσουμε την αμυντική μας λειτουργεία, δεν μπορέσαμε να φέρουμε κάποιον ποδοσφαιριστή στην άμυνα, ωστόσο το πρόβλημα που δωρίζουμε κάποια γκολ θα λυθεί με τη δουλειά. Δεν είναι θέμα της αμυντικής γραμμής, η άμυνα ξεκινά από την ώρα που δεν έχουμε την μπάλα και πρέπει να αμυνθούμε όλοι μαζί».
Για την κριτική που δέχεται: «Δεν έχω κάτι να πω για την κριτική, ο κάθε ένας μπορεί να το κάνει. Είναι πολλοί οι προπονητές που είναι εκτός γηπέδων και λίγοι μέσα στα γήπεδα. Το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα μαύρο ή άσπρο».
Η Ομόνοια Αραδίππου κοντράρεται σήμερα το απόγευμα (17:00) με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την 9η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan και το ThemaSports.com θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
Αποφασισμένος να επιστρέψει στις νίκες είναι ο ΑΠΟΕΛ, στο αποψινό (19:00) παιχνίδι στο ΓΣΠ με αντίπαλο τον απαιτητικό φέτος Εθνικό Άχνας, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.