Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επισημοποίησε πως θα συνεργαστεί με την Κυβέρνηση της Βρετανίας για τη διαμόρφωση του πλάνου «Νέο Ολντ Τράφορντ»!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η φημολογία είχε ξεσπάσει από το βράδυ του Σαββάτου, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε επίσημη μορφή στις εξελίξεις το μεσημέρι της Κυριακής.
Η Κυβέρνησης της Βρετανίας θα στηρίξει το πρότζεκτ για το «Νέο Ολντ Τράφορντ» και η διαμόρφωση του τελικού πλάνου που θα προσφέρει στους «κόκκινους διαβόλους» μια νέα, υπερσύγχρονη έδρα, θα περιλαμβάνει μέριμνα και για την αναδιαμόρφωση της γύρω περιοχής.
Τα Μέσα Μεταφοράς, ο τρόπος που θα φτάνουν στην ευρύτερη περιοχή του γηπέδου, η εμπορική εκμετάλλευση της έκτασης, αλλά και το θέμα των κατοικιών θα εξεταστεί διεξοδικά και από τον Δήμο του Μάντσεστερ, αλλά και από το συμβούλιο της συνοικίας του Τράφορντ.
Υπολογίζεται πως το πρότζεκτ αυτό, όταν με το καλό ολοκληρωθεί, θα μπορεί ν' αποφέρει για τη βρετανική οικονομία μέχρι και 7 δισεκατομμύρια λίρες και να προκύψουν 90.000 νέες θέσεις εργασίας.
Πηγή: england365.gr
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε η Διευθύντρια Ψηφιακής Πολιτικής και Έρευνας Καινοτομίας, Κυριακή Πάντζιαρου, η οποία μίλησε για τον νέο τρόπο έκδοσης της κάρτας φιλάθλου και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κόσμος, τονίζοντας πως επεξεργάζονται έναν εναλλακτικό τρόπο έκδοσης, ο οποίος θα ανακοινωθεί μέχρι τα τέλη Αυγούστου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/08 @ 10:26
Νέο «χτύπημα» στο Χ από τον εκκεντρικό πρόεδρο της Σλάβια, Γιάροσλαβ Τβρντικ, ο οποίος ζήτησε ευθέως από τον δημοσιογράφο που ασχολείται με την υπόθεση Ζαφείρη, να ζητήσει συγγνώμη.
20/08 @ 00:32
Με ατομική ενέργεια και χτύπημα πέναλτι του Κιλιάν Εμπαπέ, η Ρεάλ νίκησε δύσκολα 1-0 την Οσασούνα στο «Μπερναμπέου» για την πρεμιέρα της la Liga και ξεκίνησε με το «δεξί» στο φετινό πρωτάθλημα.
19/08 @ 19:33
Ο Άλεξ Γκόγκιτς θύμισε τον πατέρα του Σίνισα και σημείωσε μια... γκολάρα με τη φανέλα της Σεντ Μίρεν.
19/08 @ 20:14
Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε τη νέα της πορτοκαλί φανέλα η οποία είναι άκρως εντυπωσιακή και κλέβει τις εντυπώσεις.
18/08 @ 23:57
Με εύστοχο πέναλτι του Ενμέτσα στο 81', η Λιντς επικράτησε 1-0 της Έβερτον στο «Έλαντ Ρόουντ», βάζοντας τέλος σε αρνητικό σερί που κρατούσε από το 2007 για τους πρωταθλητές της Championship.
18/08 @ 23:56
Η Ντόρτμουντ τα βρήκε σκούρα στην έδρα της μαχητικής Έσεν, ωστόσο κατάφερε να αποδράσει (0-1) και να πάρει την πρόκριση στη φάση των «32» του Κυπέλλου Γερμανίας.
BEST OF THEMASPORTS