Η Πάφος πάει στο στάδιο Αμμόχωστος με στόχο μόνο την νίκη κόντρα στην Καρμιώτισσα
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μπορεί να τα χρειάστηκε λίγο στον αγώνα με την Ένωση για το δεύτερο ημίχρονο, αλλά στο φινάλε η Πάφος κέρδισε με 2-0 και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας.
Το πιο σημαντικό πράγμα για την ομάδα του Καρσέδο την φετινή αγωνιστική περίοδο, είναι πως δεν έχασε ούτε και ένα βαθμό. Αυτό το γεγονός είναι που κρατάει την Πάφο στην κορυφή, η σοβαρότητα της με τις πιο μικρές θεωρητικά ομάδες.
Στόχος λοιπόν σήμερα κόντρα στην Καρμιώτισσα είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα. Να περάσει αλώβητη από την Λάρνακα να πάρει άλλο ένα τρίποντο και να συνεχίσει στην κορυφή , λίγες μέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι κοντά στον ΑΠΟΕΛ για το Κύπελλο.
Από αυτήν εξαρτάται η τελική έκβαση του αγώνα απόψε, όσους κινδύνους και να έχει.
Στα αγωνιστικά νέα εκτός θα είναι ο Μπρούνο, την ίδια ώρα που δίνεται αμφίβολος ο Μάριος Ηλία.
Πιθανή ενδεκάδα είναι οι Ίβουσιτς, Κορέια, Σίλβα, Μπουκαμίρ, Γκολντάρ, Πέπε, Ντράγκομιρ, Σούνιτς, Τάνκοβιτς, Ζάζα και Ζάιρο.
Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει των εκτός έδρας αγώνων της με τη Βουλγαρία (φιλικό) και τη Ρουμανία (προκριματικά μουντιάλ) στις 6 και 10 Ιουνίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/05 @ 15:06
Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Χριστόφορος Ματθαίου, ρωτήθηκε για την αποχώρηση του Ζάιρο, τονίζοντας πως το κενό που αφήνει στην ομάδα είναι μεγάλο, όμως θα είναι και μία τεράστια ευκαιρία για τον ίδιο για ένα μεγάλο συμβόλαιο.
30/05 @ 12:58
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Χριστόφορος Ματθαίου, ο οποίος μίλησε για όλα όσα απασχολούν την ομάδα του.
29/05 @ 14:20
Σημαντική επίσκεψη έγινε στην Πάφο από τοCenter for Social Innovation και του University of Indianapolis
29/05 @ 14:04
Δημοσίευμα στην Κροατία αναφέρει ότι η Πάφος θέλει να κρατήσει στο ρόστερ της τον Σαρλια
28/05 @ 23:11
Δείτε την ανάρτηση από τον French Montana
28/05 @ 17:45
Σύμφωνα με πληροφορίες η Πάφος βρίσκεται σε επαφές με τον Ουμάρ Σαντίκ.
BEST OF THEMASPORTS