Σημαντική εξέλιξη με τον Σεμα, ο οποίος πλησιάζει στην Πάφο
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Ken Sema για τον οποίο έδειξε ενδιαφέρον η Πάφος, είναι προ των πυλών στην ομάδα του Καρσέδο.
Η εξέλιξη που φωτογραφίζει των άφιξη του στην ομάδα είναι η δήλωση του προπονητή της Watford Τομ Κλεβερλι, ότι ο παίκτης αποχωρεί από την Αγγλική ομάδα.
Αναλυτικά:
«Έχουμε συμφωνήσει όλοι ότι ο Κεν θα πρέπει να μείνει ελεύθερος για να αποχωρήσει. Κι αυτό εάν είχε την κατάλληλη ευκαιρία. Αν όχι, τότε θα είχε την ίδια αντιμετώπιση για να παλέψει για τη θέση του εδώ»
Εκτός από τον Χένινγκ Μπεργκ, σε... «αναμμένα κάρβουνα» βρίσκονται και οι χιλιάδες οπαδοί της Ομόνοιας με το που διάβασαν την είδηση για τον τραυματισμό του Φαμπιάνο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/10 @ 09:12
Πάλεψε όσο μπορούσε η Πάφος κόντρα στο Γερμανικό «μεγαθήριο» που ακούει στο όνομα Μπάγερν Μονάχου, αλλά η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια και φάνηκε με... σκληρό τρόπο χθες βράδυ στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου «Αλφαμέγα».
01/10 @ 00:11
Διαβάστε όλσα όσα είπε μετά την ήττα από την Μπάγερν ο Νταβίντ Γκολντάρ.
30/09 @ 23:00
Στο 45ο λεπτό η Πάφος μείωσε σε 1-4 με τον Όρσιτς ο οποίος νίκησε τον Νόιερ.
01/10 @ 00:08
Διαβάστε όλα όσα είπε ο Καρσέδο μετά το παιχνίδι με την Μπάγερν όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 5-1.
30/09 @ 22:42
Κατάμεστο το "Άλφαμεγα" για το παιχνίδι Πάφος- Μπάγερν με τους φίλους της Παφιακής ομάδας ως γνωστό έκαναν sold out
30/09 @ 22:22
Ο Νίκος Χριστοδουλίδης βρίσκεται στο γήπεδο και παρακολουθεί τον αγώνα της Πάφου με την Μπάγερν.
BEST OF THEMASPORTS