Πάμε για ΑΝΑΒΟΛΕΣ στην 1η αγωνστική του πρωταθλήματος
Η Πάφος κατέθεσε αίτημα για αναβολή του αγώνα της πρεμιέρας της με την ΕΝΠ λόγω της συμμετοχής της στα πλει οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Ανόρθωση περνάει ίσως την καλύτερη φάση της μέσα στην σεζόν, έχει τρεις συνεχόμενες νίκες και δηλώνει πανέτοιμη για το πρόγραμμα φωτιά που ακολουθεί, η πιο συγκεκριμένα τα τρία επόμενα καθοριστικά ντέρμπι μέσα στο σπίτι της.
Η ομάδα του Μάουρο Καμορανέζι θα αντιμετωπίσει σε σειρά αγώνων την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, τον Απόλλωνα για το Κύπελλο και τον ΑΠΟΕΛ για το πρωτάθλημα, με όλους τους αγώνες να διεξάγονται στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Αυτό της δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσει τρεις νίκες που για την ίδια θα είναι τεράστια επιτυχία καθώς θα πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και την ίδια ώρα θα πατήσει για πρώτη φορά στην φετινή σεζόν την πρώτη εξάδα.
Είναι η ώρα και η στιγμή να αποδείξει η Μεγάλη Κυρία ότι στα δύσκολα μπορεί να βγει μπροστά, να παίξει με καρδιά και πάθος και με το Αντώνης Παπαδόπουλος να βράζει από τον παλμό, να πετύχει τρεις νίκες που θα της αλλάξουν την πορεία της μέσα στην σεζόν.