ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
Για τη δύσκολη αποστολή με την Πάφο FC: «Γνωρίζουμε ποια ομάδα πάμε να αντιμετωπίσουμε ως σύνολο, οι πιθανότητες μας δεν είναι πολλές, καθώς θα παίξουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, ενώ και από πλευράς κόσμου γεμίζει τις κερκίδες της. Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου θα παίξει με τα δεδομένα της. Τα πράγματα έχουν αρχίσει να στενεύουν, είναι θέμα επιβίωσης για εμάς, καθώς οι πιθανότητες λιγοστεύουν. Δεν μπορούμε να επιλέγουμε τους αγώνες μας, θέλουμε βαθμολογικό κέρδος καθώς δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Ακολουθούν τρεις αγώνες με καλές ομάδες, καλούμαστε να καλύψουμε την διαφορά των βαθμών που έχουμε με τις υπόλοιπες ομάδες. Για να πάρουμε βαθμούς στην Πάφο πρέπει να γίνουν πολλά, σίγουρα πρέπει να παίξουμε έχοντας το καλό μας πρόσωπο, άλλωστε η μπάλα είναι στρογγυλή. Αν κάνουμε κάποια έκπληξη, αυτή είναι καλοδεχούμενη».
Για τις απουσίες της ομάδας: «Θα είναι εκτός αγώνα ο προπονητής λόγω έκτης κίτρινης κάρτας, ενώ θα λείψει και ο Γκράιμς από τη φαρέτρα του, αλλά οι Χούγκενχουντ και Σαμπού. Δεν χρησιμοποιούμε τις απουσίες ως δικαιολογία, άλλωστε δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά. Το σοβαρό πρόβλημα είναι η δεύτερη απουσία του προπονητή σε 12 αγώνες, μας επηρεάζει αυτό, αλλά θα «προχωρήσουμε».
Για τον Παναγή και την ενίσχυση: «Ο Παναγιώτου έκανε επέμβαση και του ευχόμαστε καλή ανάρρωση ως οικογένεια της ΕΝΠ. Η ομάδα έπρεπε να έρθει σε συμφωνία με κάποιον τερματοφύλακα, αυτός είναι ο Κωνσταντίνος Παναγή που έρχεται ως άνεργος, άρα πρέπει να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος και μετά να ανακοινωθεί, δηλαδή τον Φεβρουάριο. Οι πέντε παίκτες που αποκτήθηκαν πρόκειται να είναι διαθέσιμοι στην αναμέτρηση. Επίσης, μας ενδιαφέρει και το θεσμό του κυπέλλου. Ξεκάθαρος στόχος είναι η πρόκριση μας και ας παλεύουμε για την παραμονή».