Συνεχίζεται από το Τμήμα Φορολογίας η ετοιμασία κατηγορητηρίου εναντίον όλων των ποδοσφαιρικών σωματείων, ανεξαρτήτως του ύψους των οφειλών τους προς το κράτος, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το Τμήμα, πέραν των ποδοσφαιρικών σωματείων τα οποία οφείλουν μεγάλα ποσά στο κράτος, προχωρεί και με ετοιμασία κατηγορητηρίων εναντίον ποδοσφαιρικών σωματείων που έχουν μικρότερες οφειλές με αποτέλεσμα ο αριθμός των κατηγορητηρίων να έχει αυξηθεί σημαντικά.
Πρόθεση του Τμήματος είναι να ετοιμαστούν κατηγορητήρια για όλα τα σωματεία που έχουν οφειλές, δήλωσε στο ΚΥΠΕ πηγή που εμπλέκεται στο θέμα.
Σημειώνεται ότι όταν τα κατηγορητήρια ετοιμαστούν, αυτά θα σταλούν στον Γενικό Εισαγγελέα για να αποφασίσει τα περαιτέρω.
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την παραχώρηση του Άγγελου Ανδρέου στην Ομόνοια με την μορφή δανεισμού!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/09 @ 15:10
Ευχές στους ποδοσφαιριστές της ομάδας που κλήθηκαν στις εθνικές ομάδες από τον ΑΠΟΕΛ.
02/09 @ 13:24
Ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Χάρης Λοϊζίδης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΡΙΚ1 ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ με την Κατερίνα Χαραλάμπους.
02/09 @ 11:34
Ο πρώην διεθνής διαιτητής και παρατηρητής ΟΥΕΦΑ, Ανδρέας Γεωργίου ανέλυσε στο OMONOIA TV τις διαιτητικές αποφάσεις όλων των αγώνων της 2ης αγωνιστικής.
02/09 @ 10:57
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΚΟΠ, Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM.
02/09 @ 10:23
Ο Κύπριος προπονητής Ανδρέας Μιχαηλίδης μίλησε στον Super Sport FM σχολιάζοντας την επικαιρότητα.
31/08 @ 20:00
Ο Εθνικός κατάφερε να κάνει το 1-0 στο 5ο λεπτο των καθυστερήσεων στον αγώνα με την Ομόνοια
BEST OF THEMASPORTS