Μία ανάρτηση που θα... συζητηθεί έκανε στα social media ο ΑΠΟΕΛ το βράδυ της Πέμπτης (16/01) λίγο μετά την ανάδειξη της Πάφου ως την καλύτερη ομάδα ανδρών για το 2024.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Συγκεκριμένα, οι «γαλαζοκίτρινοι» έγραψαν το εξής σχόλιο, δείχνοντας την ενόχληση τους:
«Πρωταθλητής Κύπρου για 29η φορά (ρεκόρ χώρας), καλύτερη ομάδα σε βαθμολογική συγκομιδή στο Conference League (ρεκόρ χώρας), κάτοχος του Super Cup απέναντι στην Πάφο (ρεκόρ χώρας) και στο 2024, με 4 νίκες απέναντι στην ομάδα που η ΕΑΚ ανέδειξε ως κορυφαία στους Άνδρες, μέσα στο 2024. Κρίμα πραγματικά για ένα θεσμό που τα προηγούμενα χρόνια ήταν η πιστοποίηση της αντικειμενικότητας».
Δεν ήταν καθόλου άσχημη, αλλά ούτε και η καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών για τις Κυπριακές ομάδες στη βαθμολογία της UEFA την τρέχουσα εβδομάδα, όπου διεξήχθησαν οι επαναληπτικοί αγώνες του τρίτου προκριματικού και στις τρεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/08 @ 18:59
Φιλικό προετοιμασίας με τον Εθνικό στο Δασάκι δίνει σήμερα στις 19:30) ο ΑΠΟΕΛ.
14/08 @ 15:43
Πήρε τις αποφάσεις του για τους παίκτες που δεν θέλει αλλά και για την ενίσχυση του ΑΠΟΕΛ ο Πάμπλο Γκαρσία.
14/08 @ 14:15
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM από τον γενικό αρχηγό της Ομόνοιας Αραδίππου, Γιώργο Ηρακλέους.
14/08 @ 09:47
Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Στέφαν Ντράζιτς, γιορτάζει σήμερα (14/08) τα 33α γενέθλια του και οι «γαλαζοκίτρινοι» του ευχήθηκαν «χρόνια πολλά» στα social media.
11/08 @ 22:06
Oι δηλώσεις του προπονητή του ΑΠΟΕΛ Πάμπλο Γκαρσία μετά την φιλική νίκη (0-3) κόντραστην Ανόρθωση:
11/08 @ 13:03
Στον ΑΠΟΕΛ αποφάσισαν για τον αντικαταστάτη του του Χάρη Λοϊζίδη.
BEST OF THEMASPORTS