ΣΥΓΚΙΝΕΙ η κόρη του Τιμούρ: «Όταν ο κόσμος βλέπει έναν προπονητή, εγώ βλέπω τον μπαμπά μου»
Με μια συγκινητική ανάρτηση της η Λήδα Κετσπάγια κάνει αναφορά στις δύσκολες στιγμές και την δουλειά του πατέρα της , Τιμούρ στον πάγκο της Ανόρθωσης.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο κ. Καμενζούλι μετέβη το πρωί της Πέμπτης (16/01) στα γραφεία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ) όπου είχε συνάντηση με την Υπουργό Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας Δρ Αθηνά Μιχαηλίδου και τον Πρόεδρο του ΚΟΑ κ. Γιάννη Ιωάννου.
Η συνάντηση έγινε σε αρκετά ευχάριστο κλίμα και άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το βράδυ της Πέμπτης, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας. Στα πλαίσια της συνάντησης, ο κ. Καμενζούλι ενημέρωσε την Υπουργό για την επικείμενη -τον Μάρτιο- συνεδρία του Δ.Σ. της AIPS Europe στην Κύπρο, η πρώτη που θα γίνει στη χώρα μας μετά από 30 χρόνια.
Τον κ. Καμενζούλι συνόδεψε στα γραφεία του ΚΟΑ ο πρόεδρος της ΕΑΚ και ταμίας της AIPS Europe, κ. Ηρόδοτος Μιλτιάδους. Από πλευράς του Οργανισμού έδωσαν το παρών τους ο πρόεδρος κ. Γιάννος Ιωάννου, η αντιπρόεδρος κα Κάλλη Χατζηιωσήφ και τα μέλη του Δ.Σ. Θεόδωρος Καυκαρίδης, Άλκης Γαλατόπουλος, Ρίκκος Παττίχης και Σταύρος Μιχαηλίδης.