«Ήταν ένα παιχνίδι που το τελειώσαμε γρήγορα. Ξέραμε ότι θα έκανε αλλαγές ο αντίπαλος. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε εμείς, ήταν να βγούμε στον αγώνα με σοβαρότητα και να δείξουμε σεβασμό στον αντίπαλο. Μας βοήθησε το παιχνίδι, καθώς θέλαμε να δώσουμε λεπτά συμμετοχής σε παίκτες που παίζουν λιγότερο».
Για τον Πιέρο Σωτηρίου: «Δεν τον ήξερα, ωστόσο όταν μου είπε ο Πρόεδρος ότι είναι διαθέσιμος, τον είδα και μου άρεσε. Μαζί με τους άλλους επιθετικούς, βλέπω πως έχουμε πολύ περισσότερες δυνατότητες. Ο Πιέρος καθόταν ένα μήνα μετά το τέλος του πρωταθλήματος που έπαιζε και εμείς πρέπει να είμαστε έξυπνοι με τα λεπτά και τις προπονήσεις του. Τώρα μπαίνει στην ομάδα, κάνει έξτρα προπονήσεις και σήμερα έβαλε δύο γκολ».
Για τους Τσεμπάκ και Κιντιγιά: «Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό για Τσεμπάκ. Ο Κιντιγιά είχε κάποιες ενοχλήσεις εδώ και καιρό και προτιμήσαμε να τον ξεκουράσουμε σήμερα».
Για τη λίστα της Ευρώπης: «Ακόμη δεν το έχουμε σκεφτεί. Μπορούμε μόνο τρεις αλλαγές στη λίστα της Ευρώπης. Θα το σκεφτούμε, θέλουμε μία ισορροπημένη ομάδα».
Δείτε στο πιο κάτω βίντεο, όλα όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός του ΑΠΟΕΛ στη συνέντευξη Τύπου:
Η Αστυνομία ενημερώνει για τα μέτρα που θα ληφθούν για την ασφαλή διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσία – ΠΑΦΟΣ F.C., στο πλαίσιο του UEFA CONFERENCE LEAGUE 2024/2025, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 13.02.2025 και ώρα 22:00, στο Στάδιο ΓΣΠ, στη Λευκωσία
Ο Νεκτάριος Πετεβίνος στις δηλώσεις του το πρωί στο αεροδρόμιο πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Σλοβενία, έδωσε και τον αριθμό που ενδέχεται να φτάσουν οι Αποελίστες για τον εκτός έδρας αγώνα με την Τσέλιε.