«Υπάρχει θέληση και είμαστε κοντά σε συμφωνία με την Ανόρθωση…»

«Υπάρχει θέληση και είμαστε κοντά σε συμφωνία με την Ανόρθωση…»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Χριστόδουλος Ιεζεκιήλ μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 και εξέφρασε την αισιοδοξία του για το ότι θα βρεθεί σήμερα η λύση ανάμεσα στη ομάδα του και την Ανόρθωση για το θέμα με τον Τσίκο.

 

Αναλυτικά:

«Από πλευράς μας δεν υπήρξε θέμα εισιτηρίων. Υπάρχει μία εκκρεμότητα με τον Τσίκο, είναι γύρω στις 40 χιλιάδες ευρώ. Οδεύει προς θετική λήξη το θέμα. Υπάρχει θέληση και είμαστε κοντά σε συμφωνία με την Ανόρθωση. Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα. Θα δούμε πως θα πάει αλλά θεωρούμε πως θα λήξει αλλά όπως όλα δείχνουν θα γίνει η εξόφληση για το καλό και των δύο. Δύσκολα να μην προκύψει οριστική εξέλιξη στο ζήτημα σήμερα».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΕΛ - Άρχισε η γαλαζοκίτρινη προπώληση,  στην αναμονή για ολικό sold out!

100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΕΛ - Άρχισε η γαλαζοκίτρινη προπώληση, στην αναμονή για ολικό sold out!

Tην 8η Νοεμβρίου ο ΑΠΟΕΛ γιορτάζει 100 χρόνια ζωής και στο ντέρμπι με τον Άρη στο ΓΣΠ αναμένεται κοσμοσυρροή, με τον κόσμο να ετοιμάζεται να εξαφανίσει τα εισιτήρια!