Ο Εθνικός έφυγε χωρίς κέρδος από το «Αντώνης Παπαδόπουλος», σε ένα παιχνίδι που ουσιαστικά κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Στην επανάληψη ήταν καλύτερος από την Ανόρθωση, έβαλε ένα γκολ που σωστά δεν μέτρησε, σε μια άλλη φάση έσωσε πάνω στην γραμμή ο Λόπες.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Παρά την πίκρα που αφήνει κάθε ήττα, ο Μπαντία, λογικά δεν έχει παράπονα από την προσπάθεια που έκαναν οι παίχτες του, ειδικά στο Β’ ημίχρονο.
Ο βραχύσωμος Μπονέτο (τον αποκαλούμε «ανιψιό» του Καμπρέρα, επειδή του φέρνει λίγο φατσικά. Επίσης πρέπει να έχουν περίπου το ίδιο ύψος) που σκόραρε και ο βιρτουόζος Ισπανός Πάμπλο Γκονζάλες, έδειξαν ξανά, ότι είναι δυο από τους πιο ποιοτικούς παίχτες της Αχνιώτικης ομάδας…
Αποκλείεται να μην «παίξουν» τα ονόματα τους, για πιθανή μετακίνηση σε άλλες ομάδες, κατά την καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδο.
Π.Χ.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, ρωτήθηκε για τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας για πρόταση της ομάδας του για την απόκτηση του Ανδρόνικου Κακουλλή, αλλά και το αν υπάρχει συμφωνία με τον Γιασίν Μπουχάν.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
09/07 @ 13:13
Την απόκτηση του 21χρονου (12/6/2004) ομογενή Αγγλοκύπριου τερματοφύλακα Ηλία Παπανικολάου Beig ανακοίνωσε ο Εθνικός Άχνας.
08/07 @ 12:57
Τέλος σε μια καριέρα πολλών χρόνων θα δώσει ο Μάρτιν Μπογκατίνοφ, ο οποίος αποσύρεται από την ενεργό δράση.
04/07 @ 16:30
Ο Εθνικός Άχνας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ροντριγκίνιο
03/07 @ 11:06
Ο Μάριος Δημητρίου θα συνεχίσει την καριέρα του στον Εθνικό Άχνας.
02/07 @ 11:00
Την απόκτηση του Κύπριου τερματοφύλακα, Ιωακείμ Τούμπα ανακοίνωσε ο Εθνικός Άχνας.
01/07 @ 19:03
Την απόκτηση του Αλοΐς Κονφέ (07/09/2996) ανακοίνωσε ο Εθνικός. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας και του Ολυμπιακού.
BEST OF THEMASPORTS