Themasports teamΟι ουρανοί άνοιξαν στην Τρίπολη, αλλά ο Asteras AKTOR χόρευε στη βροχή και με σκόρερ τους Κρέσπι, Μπαρτόλο λύγισε τον Παναιτωλικό (2-0) για να πάρει τρίποντο πεντάδας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το εξαιρετικό φεγγάρι στο οποίο βρίσκεται επιβεβαίωσε ο Asteras AKTOR! Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη δεν μάσησε από το τρομερά δύσκολο, λόγω της κακοκαιρίας τερέν, λύγισε 2-0 τον Παναιτωλικό και ανέβηκε στην 6η θέση, ούσα στο -2 από τον πέμπτο Άρη.
Τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς νίκη για τους Αγρινιώτες που περνάνε ένα μεγάλο ντεφορμάρισμα, ενώ συνολικά δεν είχαν καλή εικόνα.
Κρέσπι και Μπαρτόλο τα γκολ των νικητών, οι οποίοι έφτασαν τις τρεις σερί νίκες και πάνε πλέον στη Λιβαδειά την επόμενη αγωνιστική, ενώ ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον ΟΦΗ.
Στο μυαλό του κόουτς
Με 4-2-3-1 παρέταξε τους γηπεδούχους ο Σάββας Παντελίδης. Στην εστία ο Παπαδόπουλος και οι Γκαρθία, Ντελί, Καστάνιο, Άλβαρες στην τετράδα της άμυνας. Αλάγκμπε, Μούμο στα χαφ, με τους Κρέσπι, Καλτσά, Μπαρτόλο στη μεσοεπιθετική τριπλέτα. Στην κορυφή της επίθεσης ο Μακέντα.
Με 3-5-2 κατέβασε τους φιλοξενούμενους ο Γιάννης Πετράκης. Κάτω από τα δοκάρια ο Τσάβες και οι Σιέλης, Παντελάκης, Στάγιτς στην τριάδα των στόπερ. Οι Μαυρίας, Νικολάου τα μπακ-χαφ, οι Κοντούρης, Λουίς, Μπουζούκης στον άξονα και ο Λαχούντ στο πλάι του Μαϊντέβατς στο δίδυμο της επίθεσης.

Το ματς
Σε ένα πολύ βαρύ τερέν λόγω της κακοκαιρίες, οι δυο ομάδες ξεκίνησαν τον αγώνα με αναγνωριστικό τρόπο, προσπαθώντας να βρουν τα πατήματά τους στο γήπεδο. Είχαν τον έλεγχο οι γηπεδούχοι, οι οποίοι είχαν τις κλασικότερες ευκαιρίες για γκολ, με τον Παναιτωλικό να παίζει κυρίως στις αντεπιθέσεις όπου και γινόταν απειλητικός.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Μπουζούκη να πιάνει ένα φοβερό σουτ εκτός περιοχής, με τον Παπαδόπουλο να κάνει τρομερή επέμβαση. Στην εξέλιξη ο Μαϊντέβατς έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο κίπερ του Αστέρα μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
Από το μισάωρο και έπειτα ο ρυθμός είχε πέσει κάπως, με τον Αστέρα να έχει τον έλεγχο του αγώνα ωστόσο χωρίς να μπορεί να μετουσιώσει κάποια από τις ευκαιρίες του σε γκολ. Κάπως έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες 0-0.

Φουριόζος μπήκε ο Αστέρας στο δεύτερο ημίχρονο καθώς βρήκε γκολ στο 46ο λεπτό. Συγκεκριμένα, μετά από τρομερή μπαλιά του Μπαρτόλο στο χώρο, ο Κρέσπι πέρασε τον Τσάβες, ντρίμπλαρε και τον Μαυρία και σούταρε σε ανυπεράσπιστη εστία για να ανοίξει το σκορ. Δυο λεπτά αργότερα, ο Παναιτωλικός είχε μια σημαντική στιγμή να ισοφαρίσει αλλά ο Παπαδόπουλος έκανε συγκλονιστική επέμβαση. Πρώτα ο Έλληνας κίπερ εξουδετέρωσε τον Παντελάκη και ύστερα τον Σιέλη εξ επαφής.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και έψαξαν και δεύτερο γκολ το οποίο βρήκαν στο 60ο λεπτό. Ο Παντελάκης έχασε την μπάλα υπό την πίεση του Μακέντα, ο Ιταλός έσπασε στον αμαρκάριστο Μπαρτόλο και εκείνος εκτέλεσε από το ύψος του πέναλτι για το 2-0! Στη συνέχεια οι δυο προπονητές έκαναν αλλαγές, με τον ρυθμό όπως ήταν λογικό να πέφτει.
Προς το φινάλε του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν όσο μπορούσαν για να βρουν κάποιο γκολ, ωστόσο δεν μετουσίωσαν κάποια φάση τους σε γκολ, με τον Αστέρα να παίρνει μια σημαντική νίκη η οποία τον ανέβασε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα!

MVP: Ο Κρέσπι ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης. Άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με πολύ όμορφο γκολ και γενικότερα ήταν δραστήριος και απειλούσε συνεχώς την αντίπαλη εστία.
Η σφυρίχτρα: Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο Βασίλης Φωτιάς, κάνοντας μια πολύ καλή διαιτησία.
Asteras AKTOR (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Γκαρθία (83΄Χουχούμης), Άλβαρες, Ντελί, Καστάνιο, Αλάγκμπε, Μούμο (58΄Έντερ), Κρέσπι (74΄Γιαμπλόνσκι), Καλτσάς (84΄ Ζουγλής), Μπαρτόλο, Μακέντα.
Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Σιέλης, Παντελάκης, Στάγιτς, Μαυρίας (70΄Λομόνακο), Νικολάου(63΄Μπακάκης), Κοντούρης, Λουίς (63΄Ρόα), Μπουζούκης (84΄Ρουίθ), Λαχούντ, Μαϊντέβατς (84΄Κακιώνης).
sport-fm.gr
Η χθεσινή ήττα από τον Ακρίτα ήταν η 7η συνεχόμενη για την ομάδα της Freedom 24 Κρασάβα ΕΝΥ Ύψωνα. Αν και στην ομάδα, η τελευταία φορά που… χάρηκαν ήταν στις 15 Σεπτεμβρίου όταν νίκησαν την Ομόνοια Αραδίππου, ο Τσέντομιρ Γιαννέφσκι στη χθεσινή συνέντευξη τύπου, όταν ρωτήθηκε σχετικά, είπε ότι ποτέ δεν παραιτείται…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
24/11 @ 12:27
Ο Μανόλο Χιμένεθ στις 5 Σεπτεμβρίου πατούσε το πόδι του στην Θεσσαλονίκη έχοντας συμφωνήσει με τον Θόδωρο Καρυπίδη για να διαδεχτεί τον Μαρίνο Ουζουνίδη και να οδηγήσει τον Άρη στο υπόλοιπο της χρονιάς. Πλέον όμως λιγότερο από τρεις μήνες μετά, δείχνει να μετράει ήδη αντίστροφα.
23/11 @ 23:49
Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη στην «OPAP Arena», όμως σκόραρε με το… σταγονόμετρο ξανά και χρειάστηκε ένα γκολ του Ζίνι στην επιστροφή του για να πάρει τη νίκη με 1-0. Στο -3 από την κορυφή η Ένωση, συνεχίζεται το κάκιστο σερί του Άρη.
23/11 @ 09:44
Στο γεγονός πως ο Ατρόμητος δέχτηκε πολύ εύκολα το δεύτερο και το τρίτο γκολ από τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Ντούσαν Κέρκεζ μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Καραϊσκάκης».
23/11 @ 09:07
Η ΑΕΚ τιμά τον Μανόλο Χιμένεθ στην OPAP Arena, με τον Ισπανό να επιστρέφει ως αντίπαλος στον πάγκο του Άρη, σε μια κρίσιμη αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.
23/11 @ 08:43
Συγκίνησε η σύζυγος του Ευγένιου Γκέραρντ στην εκδήλωση του ΟΦΗ για τα 100 χρόνια των Κρητικών.
22/11 @ 23:30
Δείτε τα γκολ από την αναμέτρηση Ολυμπιακός-Ατρόμητος για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
BEST OF THEMASPORTS